Ugye még fogok nőni?
Jelenleg 170 cm vagyok,sajnos. :( Most maradtam ki 7.osztályból,de mindenki azt mondja,hogy a lányok 8.nyárig nőnek,utána általában megállnak.És én félek,hogy ilyen "pici" maradok. :(
Ehhez hozzátartozik,hogy egyenletesen növök,néha-néha van 4-5 cm hirtelen nagy ugrás,de nem abba a csapatba tartozom,hogy hogy egy évig 2 cm,egy nyár alatt meg 8.
2012.szeptemberében 164 cm voltam,most 170 vagyok,és jó ideje itt a 170-en álldogálok. Kb. 3 hónapja.
Az egész család magas,anyukám 182 cm,apukám sajnos már nincs az élők sorai közt régóta,8 évesen meg nem azt nézegettem mekkora,ő is ilyen 180 körül lehetett.
Papám szintén 180,van a családban pár 175-190 cm-es is,de úgy amblokk 180 körül forog a család.
Ugye én is leszek annyi??
Mostanában nagyon sokat fájnak a lábaim,fáj a bokám,fáj a combomnál a forgóm,a hátam,ez állítólag azért van,mert növök??Ez a fájdalom azért van,mert a mostani megnövésem lesz az utolsó?? Ilyen növési fájdalmakat kb. 3 évvel ezelőtt éreztem utoljára.
Hál az istennek,csak 38-as lábam van,remélem ez nem is változik,de 180 cm-es lányt 40-es láb alatt sajnos nem nagyon látni.
Szerintetek az itt leírtak alapján fogok még nőni?? :)
Válaszokat előre is köszönöm.
13,5/L
Hogy lenne már a 170 centi alacsony?
Tudom, hogy a mai tinik már magasabbak, mint 10 éve mi voltunk, de azért... na.
Én 165 cm vagyok 28 évesen, és egyáltalán nem számítok extra picinek. Nehogy már a 170 centi kicsi legyen!
Amúgy nőhetsz még, de nem tudjuk megmondani, hogy tényleg így lesz-e, mert ez egyéni.
Jó,én ilyen vagyok. :) Azért köszi a válaszokat.
Amúgy soha nem néztem le a piciket. :)
Jöhetnek még a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!