Én nem tartom a névnapom, mást se köszöntök föl. Bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Számomra nem fontos, akármi lehetne a nevem, miért ünnepeljem, hogy éppen az ami? És mivel nekem nem fontos, hajlamos vagyok másokat se köszönteni. Sértő ilyet tenni? Attól még másokat köszönthetnék?2013. aug. 2. 13:26
11/14 anonim válasza:
1.vagyok.
Ha felköszöntöd ajándék nélkül az elég. Névnapra én sem szoktam már senkinek ajándékot venni, csak a kislányunk kap. Munkahelyen nálunk szokás, hogy egymás névnapját megtartjuk.
12/14 anonim válasza:
Természetesen elég szóban felköszönteni. Családban, ha ünneplik, ne vond ki magad belőle, illetve ha egy barát rendszeresen vesz neked ajándékot névnapodra, valami aprósággal viszonozhatod (hiszen neki ez az ünnep is fontos), de ennél több nem kell.
13/14 anonim válasza:
Facebookon én sem írok köszöntőt senkinek, sőt, az születésnapomat is mindig megváltoztatom egy héttel előre, amikor van, s mikor elmúlt, visszaállítom. :D Aki akar, úgyis megköszönt. De nem várom el, vannak fontosabb napok is az évben, amik több figyelmet érdemelnek. :)
14/14 anonim válasza:
Nem várom el, és szinte nem is köszöntök fel senkit, egy totál értelmetlen dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!