Elfeljtetek a nevnapom, mondjam elhogy ma van?
Ki felejtette el? Család, munkatársak, vagy ki?
Szervezz névnapi bulit, arról bárkinek eszébe jut!
2013. júl. 25. 14:29
2013. júl. 25. 14:44
3/10 anonim válasza:
2013. júl. 25. 15:46
4/10 A kérdező kommentje:
a csaladom 16 vagyunk egyikse tudja csak a batyam mert neki is ma vann:// nagyon szepen kozonom az utolso hozzaszolonak :)
pedig megkereztem ha nem felejteteke vm..
5/10 Hanna cicaa válasza:
Hát szerintem biztos tudják csak nem tartják fontosnak...mi sem szoktuk megtartani a névnapot.Ha pedig jelezni akarsz nekik mond azt hogy az egyik régi haverod tök jó fej, mert nem felejtette el és rád írt facebookon.
2013. júl. 25. 19:03
Nekem kedden volt és senki nem köszöntött fel,anyán és a barátnőmön kívül.
Úgyhogy neked is boldog névnapot így utólag is :)
2013. júl. 26. 10:26
7/10 A kérdező kommentje:
Este elmondtam nekik,
Penzt adtak mert tudtak h gyujtok a tobbiek meg edeseget adtak :p
Hat nalunk ugy szokas h veszunk vm felkoszontjuk azt ennyi , mi se csinalunkk nagy felhajtast ..
Az a lenyeg h kapsz vm es felkoszontenek.:)
Neked pedig : nagyon boldog nevnapott kivanok! :* es kosszonom.
Nekem a születésnapomat felejtették el. Egyedül csak a barátomnak jutott eszébe.
17/L
2013. júl. 27. 12:37
Van egy iker tesóm, anyukánk a szülinapunkat felejtette el. Nem csináltunk nagy gondot belőle, hisz tudtuk, hogy sok munkája van mindenki ember Ő is el felejtheti. Másnap reggel mentünk a konyhába anya ott sírt az asztalnál, hogy Ő milyen rossz anya, hogy el felejti a saját gyerekei születésnapját. Onnantól 3-an sírtunk az asztalnál. Apa haza állított, annyit kérdezett, hogy minek sírunk mind a hárman, el mondtuk neki, hogy miért sírtunk erre Ő is neki kezdett, hogy milyen rossz szülők meg ilyenek. Azóta a születésnapunkkor ez a téma pedig ennek már 5 éve. :)
2013. júl. 30. 16:26
Nekem is elfelejtette a barátom a névnapom. Egyszer utána majdnem egy hónappal később megkérdezte, hogy nekem mikor is van... Közöltem vele, hogy akkor volt, mikor ő nálunk aludt... Erre másnap egy futárral küldött egy csokor virágot, amiben a kedvenc virágom is volt egy kártyával:)) Annyira nem vettem zokon. És nagyon jól esett, hogy ennyire igyekezett kiengesztelni.
2014. febr. 1. 18:52
Kapcsolódó kérdések: