Mi az a 3-3 külső/belső tulajdonság amit legjobban szerettek és utáltok magatokon?
Vicces kérdés. :D
Szeretem magamon külsőleg, hogy
- irigylésre méltóan szép árnyalatú vörös hajam van
- szürke szemeim
- baba arcom
Amit viszont nem, hogy
- nagyon pici a kezem, így nem tudom megfogni a kézilabdát
- nem sportos a valagam és combom :D
- kicsi vagyok
Belsőleg nálam jó pont, hogy
- imádok kreatívkodni, főleg rajzolás és festészet terén
- asszertív vagyok
- előítélet mentes
Negatívumokként azt tudom felhozni, hogy
- kegyetlenül rendetlen vagyok
- sokak szerint illetlen és túlszarkasztikus
- anti-ambiciózus
Külső, amit szeretek: Hát...ez elég nehéz. Szép az arcom, hosszúak az ujjaim... és nem vagyok csúnya. Ja, és gyorsan nő a hajam, viszont egy bizonyos hosszúság után megáll és nem nő tovább, csak törik.
Belső: kreatív vagyok, szellemes, okos, rafkós:) Ha valamit akarok, azt akkor is véghez viszem, ha az egész világ ellenem fordul és nem vagyok papucs.
Külső, amit utálok: a termetem, mert kicsi vagyok és észrevehetetlen, vékony csontozatú, kreol bőrű, full átlagos barna hajú és barna szemű. És sajnos hízékony. De legalább nem dagadt. Csak van egy kis hasam és kész.
Belső, amit utálok: Néha félénk vagyok és ha megsértenek, akkor nagyon agresszív és gonosz tudok lenni. Sokszor leesik nullára az önbizalmam és egy ronda varangyos békának érzem magam.:)
Ez lehet, nem 3-3-3-3 volt. Ja! Számolni se tudok:)
Szeretem az ilyen kérdéseket, de valahogy a nemszeretem dolgokat könnyebb felsorolni, mint azt, amit szeretek magamon/magamban.
Nemszeretem:
Külső:
-hajam, mert vastag szálú és göndörkés-hullámos, sosem áll úgy, ahogy szeretném, ezért inkább vasalom
-hasam, főleg a köldök alatti rész, mert onnan volna még mit fogyni
-en bloc az összes anyajegyemet. Na jó, az összeset nem, van, amit szeretem, de azért ami sok, az sok.
Belső:
-ha kapok egy e-mailt, nem válaszolok rá rögtön, hanem csak halogatom, a végén meg már tök cikinek érzem, hogy még mindig nem válaszoltam
-szorongó típus vagyok, mindenen idegeskedek, és ezt sikerült olyan szintre juttatnom, hogy néha már azt sem tudom, hogy min parázok, csa érzem a pillangókat a gyomromban.
-nagyon alacsony az ingerküszöböm, gyakorlatilag minden idegesít, pl az orrszívás, dudorászás, szotyievés (én magam sosem eszek, de felgyújtanám azt, aki hangosan roppangatja azt a sz@rt), hangos böfögés, büdösség, neveletlenség stb, még napestig sorolhatnám
Szeretem:
Külső:
-az arcom egész szép, nagy szemeim vannak és formás szemöldököm
-a lábfejem kicsit széles, de amúgy szép, ápolt, és a bokám is egész karcsú
-nőies sziluettam , homokóra alkatom van
Belső:
-önzetlen vagyok, szeretek segíteni másokon (és ehhez kapcsolódik amit a nemszeretem kategóriában említettem: mások baja miatt is képes vagyok órákig szorongani, gyakran nekem rosszabb, mint akivel tényleg megtörtént a probléma)
-kitartó vagyok (leszoktam a cigiről, lefogytam 15 kilót, önszorgalomból franciául tanulok)
-kreatív vagyok
20L
Fél órája töröm az agyam, mit is szeretek magamban..
Feladom, ilyen melegben nem gondolkodom tovább.
Amit nem szeretek: Hízásra hajlamosan, de nem tudok, nem akarok lemondani az édességről.
ÚÚÚtálom magam körül a pesszimista embereket, talán azért mert sokan vannak. Nincs is hozzájuk türelmem.
Kicsit (néha) irigy vagyok. Nem a munkával elért sikerekre, csak a szerencsésekre. Mondjuk akik gazdag családba születtek, vagy a szépekre.
7. vagyok. A válaszokat olvasgatva elég érdekes dolgok jutottak eszembe, pl. az enyémet is nézve, azt sorolom fel, amit szeretek magamon, amit egyébként dicsérnek is rajtam. Annál a válaszolónál pedig, aki a hátát szereti, meg a vállát, az merült fel bennem, érdekes ellentét, hogy egyébként nyitott személyiségnek vallja magát és azt is szereti magán.
És eszembe jutott még egy dolog, csak azt nem tudom, szeretem, vagy nemszeretem kategóriába tegyem-e, az, hogy időnként kegyetlen tudok lenni és tönkreteszem a pasikat. És ezt ne úgy értsétek, hogy én egy két lábon járó szívtipró maca vagyok, én nem így csinálom. :D
Külső
Tetszik (hát ez nehéz szülés volt, nagyon nem vagyok megelégedve vele):
-szemem
-ajkaim
-hajam
Nem tetszik:
-hasam
-combjaim
-hogy ilyen gyorsan, sűrűn és sötéten szőrösödöm
Belső
Tetszik:
-mindent alaposan kielemzek (bár ez néha hátráltatni is tud, de főként áldom érte magam)
-kreatív vagyok
-tudok lelkesedni
Nem tetszik:
-lusta vagyok
-könnyen érzékenyedem és sértődöm
-nyűgösködöm
Külső:
- szeretem: a szemem, azt, hogy nem pattanásos a bőröm, az arcom formáját
- nem szeretem: hízékonyságom, kis melleimet, fogaimat.
Belső:
- szeretem: hogy jó hallgatóság vagyok, jó a memóriám, és kb ennyi.:)
- nem szeretem: néha önző vagyok, makacs illetve kritikus és köcsög.
16/L
küső:
- Szeretem, hogy nem vagyok kövér és izmos vagyok.
- Szeretem, hogy jók a fogaim
- Szeretem a szemem színét.
belső:
Szeretem, hogy átlátok dolgokat, amiket mások nem. jól meg tudok érteni másokat.
Szeretem, hogy szeretek másoknak segíteni.
Szeretem, hogy van bennem alkotókészség.
Külső:
- Nem tetszik néha a testtartásom.
- Nem tetszik, hogy kopaszodom.
- Nem tetszik a sok szőr.
Belső:
- Sokszor túlbonyolítok dolgokat.
- Néha szem elől tévesztem a céljaimat rövid és hosszú távon.
- Nem érzem úgy, hogy mindig teljesen irányítom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!