Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk mit gondoltok?

Fiúk mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Pirulós típus vagyok, ez engem azért zavar, mert nem szeretem ha lángol a fejem. Egyesek azt mondják hogy ezzel nincsen semmi baj. Mégis úgy érzem talán kicsit gyerekes.. de nem tudok mit tenni.. nagy baj ez? :) 16/L
2013. júl. 24. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Nem hiszem hogy lenne fiú akit ez zavarna. Egyáltalán nem baj ;) 14/f voltam.
2013. júl. 24. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, a környezetemet nem zavarja, és engem sem.Szóval szerintem ez egyáltalán nem baj.16/F
2013. júl. 24. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Sok esetben még nagyon is jó :) Szerintem édes ha egy lány elpirul :)

18/F

2013. júl. 24. 23:24
 4/7 anonim válasza:
szerintem tök cuki,ha egy lány elpirul,fõleg ha az aki tetszik neki mond valamit vagy hozzáér(megfogja a kezét ,stb.) és ez komoly.16/f
2013. júl. 25. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos! :)

Nekem semmi problémám nincs vele, sőt, pozitív visszajelzésnek veszem, ha egy lány elpirul mikor megérintem, vagy csak beszélgetek vele. Olyankor legszívesebben én is elpirulnék, de én sajnos (?) nem vagyok hajlamos rá.

15/f

2013. júl. 25. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:
dehogy baj xd
2013. júl. 25. 01:23
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok :)
2013. júl. 25. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!