Állítólag mindenki fél valamitől. Ti mitől féltek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 11:50
31/35 anonim válasza:
A póktól, de kegyetlenül.Képen sem merem megnézni, a hálójától is félek, mindig attól tartok, hogy rám mászik egy,vagy rám esik valahonnan. Irtózatosan, betegesen félek tőle, teljesen irracionálisak és sokszor alaptalanak a félelmeim. Kerülöm az olyan helyeket, ahol lehet egy is, nem nyúlok be pl. olyan cipőbe, ami régebben volt rajtam, vagy polc alá, fára sem mászok, fák alatt sem járok, állandóan lesben vagyok, rám hull egy hajszál visítok, asztal alá is csak akkor teszem a lábam,ha szétnézek előtte...vagy valakit megkérek nézzen szét...pszichiátriai eset vagyok, tudom, 2 évesen megijedtem egytől, azóta így van. Egyszer mentem haza,már este volt, olyan fél 10,s a kapu és a csengő felett volt egy, ott feszengett, nagy dagi keresztes. Annyira megijedtem, hogy kiment a lábamból az erő, elsápadtam és összekuporodva, csendben remegve ültem le a járdára, míg anya észrevette és kijött értem...
32/35 anonim válasza:
ijesztö gifektöl, pókoktól, hernyóktól és hasonló puha bogaraktól
33/35 anonim válasza:
A bevásárlóközpontoktól.
Rosszul vagyok a szagától, a halk zenétől, undorodok ott hátul a halaktól a medencébezsúfolva undorofok a döglött halktól,kifektetve a jégen, a hentespultnál , a belsőségeknél...
Gyūlōlōm a hangosbemondót amit sosem értek. Utálom az embereket akik vásárolnak és idegesek,vagy nyugodtak,vagy unatkoznak. Remegni kezd a lábam ha megállok az egyik oldalon,és átnézek hosszába az egészen amikor látom a plafonon tekergõddző csöveket. És végig, végig hallom azt a zajt,a csipogást a pénztárgépek felől.
5 éve nem voltam a Tescóba,Corába,Auchanba meg még soha nem voltam, de már akkor félek tőle ha kîvülről látom...
35/35 anonim válasza:
Én attól rettegek a legjobban, hogy hogy mi fog majd velem történni a halálom után. A szomorúságtól és a lelki szenvedéstől is nagyon félek. Viszont a testi fájdalmaktól és más élőlények halálától és szenvedésétől egyáltalán nem tudok megrémülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!