Állítólag mindenki fél valamitől. Ti mitől féltek?
Én mindig attól ha új társaságba kerülök bele teljesen egyedül, ugyanez volt amikor középiskolás lettem, ugyanez amikor szakképzésre mentem, ugyan ez volt amikor elmentem letenni a B-s jogsit hogy vajon milyen társaságba jutok be, meg akkor is ugyanez volt amikor először mentem dolgozni egy teljesen idegen helyre ahol egyáltalán nem volt ismeretségem, se rokon, se barát, apámnak sem volt ott ismerőse egyáltalán ami nagyon ritka mert a környéken minden 2. ember ismeri.
És ez sajnos a mai napig így van, mert valószínű átdobnak egy másik műszakba szeptembertől és ott új közvetlen főnök, új társaság lesz. Abba a műszakba egy ismerősöm volt de ő most készül felmondani és a helyére kerülök én.
Akkor is féltem amikor a barátnőm elvitt bemutatni a családjának, meg a rokonainak. Akkor is féltem, ez már picit régebben volt amikor még a volt barátnőm elhívott engem osztálykirándulásra, mert többnyire lány osztálytársai voltak, csak 5 fiú ha volt az osztályába, engem azért hívott mert az osztályából 5-en lemondták és a legtöbb barátnője vihette a párját magával mert a hely már le volt foglalva és így is úgy is fizetni kellett és mivel az osztálya megszavazta hogy akkor jöjjön néhány embernek a párja mondjuk akkor az aki lemondta vissza kaphassa cserébe a pénzét és mégsem megy el feleslegesen a sok szabad hely. Akkor annyira nem féltem mondjuk mert az osztályának a felét ismertem, de a másik felét nem, és nem tudtam milyen társaság, de nagyon jó volt a társaság akkor nem volt mitől félnem.
Én ilyen vagyok. Könnyen haverkodó típus vagyok, de egyszerűen félek ha idegenek közé kerülök és be kell illeszkedjek.
-szegénység
-betegségek
-bogarak,békák,pókok,csigák
- kicsi helyiségek (nagyon bezártság érzetem van ilyen helyeken)
Kígyóktól, de még csak képen se vagyok hajlandó megnézni őket.
Azoktól a hangoktól, amiknek nem ismerem az eredetét. Pl: éjszaka nyitva van az ablak és hallok valamit az utcáról, amit nem tudok beazonosítani a 40 fokban is képes vagyok bezárni inkább az ablakot.
A gyerekeim elvesztésétől.
attól, hogy egyszer magam maradok, és éhen halok. :)
Halál,élve eltemetnek és lassan megfulladok,vmi halálos betegség,családtagjaim elvesztése
te kérdező mitől félsz?
Én mitől félek?
Több dologtól is:
pókok,rovarok,részegek,balesetek,betegségek,.....és még sorolhatnám másnap reggelig.
Környékemen elég sok a huligán kötekedő ember tőlük is legfőképpen.
Vonattól is mikor szállok fel és le,kiráz a hideg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!