Normális ez így? Így lehet teljes életet élni?
14:57-nek üzenem, hogy ő a beteg!
Kérdezőnek:
Nem, ez nem rossz, de nem is teljesen jó dolog.
Az hogy nem bírod abbahagyni, az azt is jelenti, hogy neked jobb a közérzeted (mondhatod lelkiismeretnek vagy aminek akarod), hogyha nézed, és nem akarod, hogy a való világi gondok rád szakadjanak. A rossz az az, hogy így nem éled teljességében az életed és az olyan dolgok amik jó ha megtörténnek, elkerülöd. Ezt nevezhetjük úgy is összefoglalva, hogy nem akarod másik kritikáját hallgatni. De ezeknek pont az a lényege, hogy az esetlegesen bekövetkezendő történések felkészítsenek, hogy hogyan kezeld a dolgokat. Sosem baj, ha kifejezzük magunkat. Te így fejezed ki az érzéseid, mások úgy, hogy emo-sok vagy vágdossák magukat vagy isten tudja mit művelnek.
Én is hasonló képpen vagyok ezzel, főleg mikor vége egy animének jhaj.
Pedig ha valaki rám néz, nem mondja hogy hű de fura, mert tök átlagosan nézek ki.
De mégis vmi a jó abban ha tényleg átlagos valaki?
Több1000 majdnem ugyanolyan ember van, akik mindenféle elvárásoknak akarnak megfeleni mert hogy ők milyne jók, meg menők. Minek beállni a sorba ezer egyediknek?Hmmm?
Vannak már ott éppen elegen, vagy nem?
Én szeretem az animéket, magákat, Nicki Minajt (vagyis mindent/mindenkit amit leszokás szólni. EZ van.)
Akinek meg nem tetszik azt elmehet a...
Ilyen egyszerű a dolog. :)
(Amúgy milyen animéket szeretsz?)
Elfen Lied -> örök kedvenc
Pokémon (ez a kettő
Digimon nagyon alap azthiszem...xD)
most a Vampire Knight fogott meg nagyon..:D
Karin Chibi Vampire
Duel Masters
Mermaid Melody
Tokyo Mew Mew
D.N. Angel
Dragonball, DBZ (a gt nem tetszik)
Suzumiya Haruhi no Yuutsu
Lucky Star
Death Note
Shugo Chara
Slayers
Kaleido Star
K-ON
meg ilyesmik..:D
Utolsó:
Èn a tipikus divatmajmokról beszéltem akikből 12 egy tucat, ès legfontosabb hogy mindig menőzzenek és leszólják a többieket mert miért ne.
Az igaz hogy valami egyedi mindenkiben van, de vannak akik ezt mèlyen elzárják...
Szóval te valamit nagyon félre értelmeztél.
(21-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!