Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lesz, ha ez a...

Szerintetek mi lesz, ha ez a generáció (12-17 év) felnő?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az összes agyhalott páwa,swag,yolo és ribizlikre.
2013. júl. 13. 14:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nem mondanám, hogy az előző generációk okosabbak voltak. Inkább más dolgokhoz értettek. Amikhez mi értünk és ők nem, számunkra természetes, viszont, ami belőlünk hiányzik, nyilván nekünk sokkal jobban feltűnik. Napjainkban nem tökéletes a világ, de (feltételezem,) sosem volt az, csak a média miatt manapság észrevehetőbbek a hibák. :)
2013. júl. 13. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Mikor növünk fel?Folyamatosan csak tanulunk,tanulnuk halálunkig.A kérdés inkább az,hogy vajon tanulunk majd mi a mostani hibáinkból?

17/L-'95 <3

2013. júl. 13. 17:32
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát... szerintem ez a generáció egy süllyedő hajó. Nem mutatnak jól a dolgok, a huszonéves generáció sem egy nagy szám, hát még ez. Már ha csak arra gondolok, hogy sok nő k.u.r.v.á.l.k.o.d.á.s.b.ó.l. tartja fenn magát és sok férfi elmegy dílernek hát... nem valami szép jövő. Valljuk be, tényleg egyre kevesebb a normális ember és egyre több a pénzéhes, lelketlen érdekember, akinek csak az fontos, hogy minél több jusson neki. Én nem tudom, mi lesz, de ez már most szomorú. Szép lassan vesznek el az értékek és megy tönkre minden.
2013. júl. 13. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:

A világ a pénz körül forog, és a média is ezt sulykolja. Már teenager korban presztízs kérdések vannak. Kinek van drágább telefonja, ruhája, ki kap több zsebpénzt, stb. Elég egy szakadt póló, és egy életre megítélnek a "népszerű" emberek. Tudom, mert én is az ítélkező emberek társaságában mozgok, és látom, mit művelnek azokkal, akik nem engedhetnek meg maguknak egy-egy drágább cuccot.

Hol vannak már az olyan példaképek, mint Kurt Cobain, aki szakadt ruhában koncertet vagy interjút adott? Attól most tekintsünk el, hogy drogfüggő volt, mert a showbusiness-ben ki nem az?

Ha nem akarsz "kívülálló" lenni, pénz kell, pénzt pedig ezekkel a "foglalkozásokkal" lehet a legkönnyebben keresni.

2013. júl. 13. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Most itt sokan úgy beszélnek a jelenlegi fiatalságról, mintha azt nem a jelenlegi felnőtt társadalom nevelte volna ki. Azt is mondhatnánk, hogy egyétek meg, amit főztetek...És mivel a jelenlegi felnőtt társadalom képtelen volt megnevelni a fiatalságot, ez arról tesz tanúbizonyságot, hogy ők se valami nagy lángelmék. Ha meg megnézitek a sok lezüllött, alkoholista, írni-olvasni képtelen, egy mondatot értelmezni képtelen, lusta, dolgozni nem akaró felnőttet, akik itt Magyarországon vannak, akkor megint csak levonhatjuk a következtetést, hogy a jelenlegi felnőttek se túl színvonalasak. Plusz a magas birkasági faktor itt Magyarországon szintén ezt bizonyítja. Szóval én nem aggódóm, ennél lejjebb már nem nagyon lehet süllyedni.
2013. júl. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!