Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lesz, ha ez a...

Szerintetek mi lesz, ha ez a generáció (12-17 év) felnő?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az összes agyhalott páwa,swag,yolo és ribizlikre.
2013. júl. 13. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nagyobb részüknek "megjön az esze" és beáll a sorba, úgy, ahogy az apja-anyja, meg a nagyszülei. Nézegess itt képeket, mi, a szüleink és a nagyszüleink is néztek ki idiótán:

[link]

2013. júl. 13. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom, de bele se merek gondolni, hogy öregkoromban rájuk kell majd bíznom magam...
2013. júl. 13. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezen néha én is elgondolkozok.. nem tudom.. elszúrják most az életüket, azzal amit csinálnak. Inkább tanulnának, és még azt vinnék is majd egyszer valamire..:)
2013. júl. 13. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:
A korábbi generáicióknak is pont ugyanígy megvoltak a páwáik, swagjeik meg ribizlijeik, mégis "normális" felnőttek lettek belőlük. Semmi nem változott, csak most másféle stílusok vannak divatban, és még közrejátszik az is, hogy a média miatt ezek jobban köztudatban vannak manapság, mint régen.
2013. júl. 13. 14:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, ezt a generációt is hogy leszólták, a világvégét jósolták már:

https://www.youtube.com/watch?v=w3I1y3jHgxA

Aztán mi lett? Mentek az irodába öltönybe meg nyakkendőbe.... Most meg a nagy részük már nyugdíjas.

2013. júl. 13. 14:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Kinövik a hülyeségeket és felnöttek lesznek, mint ahogy minden elözö generációnál is így történt.
2013. júl. 13. 14:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem azzal a van a baj, hogy más a gondolkodásmód, mást látnak természetesnek.

És ha már eleve így élnek/nőnek fel, nehéz lesz változniuk. Nem azt mondom, hogy nem fognak, csak hogy valószínűleg igen kicsi százalékuk lesz normális családanya/családapa.

Persze néhány helyen szerencsére még nem ilyen vészes a helyzet (falvak, kisebb települések) :)

2013. júl. 13. 14:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Semmi mi lenne? Ők is fognak dolgozni ugyanúgy, lesz aki személyi edző vagy kidobói munkát fog vállalni, akkor sokan el mennek külföldre..

Ne felejtsétek el azt sem hogy a mostani felnőtt generáció még közel sem a modern korba születtek, ezt érdemes figyelembe venni

Az én korosztályom akik 1990-2000 között születtek Ők már máshogy nőnek fel, nekik ez a természetes ami most van

Nem hinném hogy attól lennék rossz ember hogy vannak tetkóim, meg néha iszok, általában azok könyvelik el a magam fajtákat akik sose beszélgettek egy szétszórtabb fiatallal

Nyugodtak lehettek meglesz a nyugdíjatok, TB-tek minden :D

21/F

2013. júl. 13. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:

8: "Nyugodtak lehettek meglesz a nyugdíjatok, TB-tek minden :D "

Nem lesz, csak lópikula lesz a hátsónkba, de nem azért, mert most néhány gyerek hülye frizurát hord vagy griffmadarat tetováltat a hátára.

2013. júl. 13. 14:32
 10/15 anonim ***** válasza:
64%

Én most, 15 évesen azt mondom, hogy ez a generáció nem lesz olyan ha felnő, mint az eddigiek voltak. A kortársaim az internet korában nőnek fel, amikor az számít teljesítménynek, ha sok like-ot kapsz a képeidre, és az a szégyen, ha olvasol, művelődsz. Az iskolában facebookoznak, otthon nem tanulnak, és ha megkérdezed mihez szeretnének kezdeni az életükkel, csak a vállukat vonogatják.

Én se vagyok szent, 15 évesen alkalmi dohányos vagyok, és alkoholt is fogyasztok (függő nem vagyok), bulizok, züllök, de emellett rengeteget olvasok, nem hagyom hogy ezek a dolgok befolyásolják a tanulmányi eredményeim. Úgy érzem a szorgalmam és az "intelligenciám" miatt a jövőm biztosítva van. Az előző generációk okosabbak voltak, hozzájuk képest én maximum Pákó szintjét ütöm meg.

De szerencsére a munkaerő piacon az agyhalott kortársaimmal kell majd versenyeznem, és nem az idősebb, nálunk sokkal érettebb generációval.

Akinek nem inge, ne vegye magára. Tisztában vagyok vele, hogy nem a legjobb úton haladok, és tisztelem azokat, akik az enyémnél "rögtelenebb" utat járnak be.

2013. júl. 13. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!