Szerintetek mi lesz, ha ez a generáció (12-17 év) felnő?
Nagyobb részüknek "megjön az esze" és beáll a sorba, úgy, ahogy az apja-anyja, meg a nagyszülei. Nézegess itt képeket, mi, a szüleink és a nagyszüleink is néztek ki idiótán:
Ugyan már, ezt a generációt is hogy leszólták, a világvégét jósolták már:
https://www.youtube.com/watch?v=w3I1y3jHgxA
Aztán mi lett? Mentek az irodába öltönybe meg nyakkendőbe.... Most meg a nagy részük már nyugdíjas.
Igazából szerintem azzal a van a baj, hogy más a gondolkodásmód, mást látnak természetesnek.
És ha már eleve így élnek/nőnek fel, nehéz lesz változniuk. Nem azt mondom, hogy nem fognak, csak hogy valószínűleg igen kicsi százalékuk lesz normális családanya/családapa.
Persze néhány helyen szerencsére még nem ilyen vészes a helyzet (falvak, kisebb települések) :)
Semmi mi lenne? Ők is fognak dolgozni ugyanúgy, lesz aki személyi edző vagy kidobói munkát fog vállalni, akkor sokan el mennek külföldre..
Ne felejtsétek el azt sem hogy a mostani felnőtt generáció még közel sem a modern korba születtek, ezt érdemes figyelembe venni
Az én korosztályom akik 1990-2000 között születtek Ők már máshogy nőnek fel, nekik ez a természetes ami most van
Nem hinném hogy attól lennék rossz ember hogy vannak tetkóim, meg néha iszok, általában azok könyvelik el a magam fajtákat akik sose beszélgettek egy szétszórtabb fiatallal
Nyugodtak lehettek meglesz a nyugdíjatok, TB-tek minden :D
21/F
8: "Nyugodtak lehettek meglesz a nyugdíjatok, TB-tek minden :D "
Nem lesz, csak lópikula lesz a hátsónkba, de nem azért, mert most néhány gyerek hülye frizurát hord vagy griffmadarat tetováltat a hátára.
Én most, 15 évesen azt mondom, hogy ez a generáció nem lesz olyan ha felnő, mint az eddigiek voltak. A kortársaim az internet korában nőnek fel, amikor az számít teljesítménynek, ha sok like-ot kapsz a képeidre, és az a szégyen, ha olvasol, művelődsz. Az iskolában facebookoznak, otthon nem tanulnak, és ha megkérdezed mihez szeretnének kezdeni az életükkel, csak a vállukat vonogatják.
Én se vagyok szent, 15 évesen alkalmi dohányos vagyok, és alkoholt is fogyasztok (függő nem vagyok), bulizok, züllök, de emellett rengeteget olvasok, nem hagyom hogy ezek a dolgok befolyásolják a tanulmányi eredményeim. Úgy érzem a szorgalmam és az "intelligenciám" miatt a jövőm biztosítva van. Az előző generációk okosabbak voltak, hozzájuk képest én maximum Pákó szintjét ütöm meg.
De szerencsére a munkaerő piacon az agyhalott kortársaimmal kell majd versenyeznem, és nem az idősebb, nálunk sokkal érettebb generációval.
Akinek nem inge, ne vegye magára. Tisztában vagyok vele, hogy nem a legjobb úton haladok, és tisztelem azokat, akik az enyémnél "rögtelenebb" utat járnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!