Hogy is van ez?
Hogy is van ez?
Komolyan mondom,hogy mikor egészen jól érzem magam a bőrömben , eléggé jó a kedvem , ami nálam nem sokszor van , akkor mások kihoznak a sodromból vagy elkedvetlenítenek . Megpróbálom nem hagyni ,de nem nagyon eredményesen . Éppen elhatározom magam valamivel kapcsolatban és erre meg jönnek nekem olyan dolgokkal amitől én ilyen szerencsétlen flótásnak érzem magam ,mert nálam aztán mindenki sikeresebb .
Ez nálam is sokszor előfordul (az apám olyan, hogy mindent kritizál és leszól, mert ő aztán mindent jobban tud...), olyankor nekem az a mottóm, hogy "csakazértis".
Igyekezz úgy élni az életed, ahogy te szeretnéd és gondolj arra, hogy csak neked van jogod és lehetőséged arra, hogy a saját életedet irányítsd, és az is rajtad múlik, hogy ezt a saját elveid vagy más véleménye alapján teszed. Te is vagy olyan sikeres, mint mások, ha azt teszed, amit jónak látsz. Csak te döntsd el, hogy mit akarsz, ne mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!