Higgany kérdése:
Milyen ajándékot vegyek egy olyan embernek aki mindent utál?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 16:10
1/10 anonim válasza:
olyan nincs csak van valami amivel eltölti az ideje nagy részt?:D
2/10 anonim válasza:
Derítsd ki, hogy mit utál a legjobban, és valami ahhoz kapcsolódót! :D
3/10 anonim válasza:
Adj neki egy képet magadról^^
Téged csak nem utál ha ajándékot veszel neki..
4/10 A kérdező kommentje:
Szabad idejében politikai adásokat néz, de mégse vehetek neki "bokros csomagot" :D
2013. júl. 11. 16:39
5/10 anonim válasza:
Hú, én is ilyen vagyok, szóval tuti jó fej az illető! Fiú vagy lány?
Ha fiú, akkor nem tudom, mit vegyél neki, viszont ha lány, az őrületbe kergetheted valami csajos ajándékkal.
6/10 anonim válasza:
Vegyél neki egy Népszabadságot.
8/10 anonim válasza:
Vegyél neki vasalt végű bézbózütőt, hadd aprítson, ha sok a jóból.
9/10 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy kis tükröt. :-D
Magát màr csak nem utálja
10/10 anonim válasza:
tök egyszerű vegyél neki egy üveg minőségi bort...ha meg nem iszik alkoholt akkor vegyél neki egy könyvet ami a politikáról szól és mond neki hogy igy még jobban informáltabb lesz a politika terén én vennék neki egy MUNKA TÖRVÉNYEIRŐL szóló könyvet és átkötném egy magyar színekből álló szalaggal így a csomagolás is megvan oldva 1voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!