Nem sok ennyi spongyabobos ajándékot adni egy embernek karácsonyra?
párom unokaöccsének vettünk 3 db poharat amin rajta van (poharanként): spongyabob, csigusz és patrick.
Én találtam ki, hogy vegyük ezeket, mert szereti nagyon. Nekem pedig az jutott eszembe, hogy valami párnát veszek, mert semmi sincs az ágyán, csak a pléd, és egyébként szereti a vicces dolgokat, főleg, ha a kedvence. Így jött a spongyabobos párna... szerintetek nem sok?
Sajnos nem tudom, mit adjak neki ezenkívül, mert nem igazán ismerem őt, és a családtagok se tudnak mit adni neki... :/
16 éves egyébként... Arsenal a kedvenc csapata, ebből már a létező összes tárgyat megvették neki.. amire meg egyáltalán nem volt szüksége, és valahol a szekrény mélyére elrejtette (jó esetben..). Egésznap PS3-zik, elvből nem adunk már neki ilyet, így is ezzel tölti az idejét...
Szóval nagyon nehéz... Én kézzel nem tudok semmit készíteni, nem vagyok ügyes, és tudom jól, hogy az se lenne neki nagy öröm...
Egyébként azért is nehéz, mert mindent megkap, és nekünk már nincs mit adni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!