Mit gondoltok Sebastian Vettelről?
én sem kedvelem..az első jól leírta egyet értek vele.
meg amúgy kivételeznek vele.és ha valamit elrontanak a redbullnál a boxban azt 10-ből kilencszer webber szenvedi el..
Tisztelem a véleményeteket, de nem értek egyet veletek. Szerintem nagyon jo versenyzõ és nem került volna a legjobb csapathoz ha nem tudna és az elsõ gyõzelmét nem egy szuper jo autoval aratta. Ezenkivül még jo hogy õ van a középpontban rengetek pontot gyüjt a Red Bullnak.
Nem olyan beképzelt mint ahogy mások képzelik: egy abban a szállodában dolgozó ahol Seb meg szokott szálni a Magyar Nagydij alatt azt mondta hogy Seb nagyon udvarias, kedves és vicces. Szerintem meg igaza lehet. Nem kellenek neki testõrõk. Megmaradt egy egyszerü srácnak. Amilyen volt. Nagyon helyes, aranyos...
De ez is csak egy vélemény... Várom másokét is
Ja, véletlen. Igy nem halszik de van egy kis szarkazmus a hangomban... Ügyes fiu ő... majd még tisztelni fogják. Biztos vagyok benne, hogy legenda lesz.
Te mégis mennyire tusz vezetni? Szerintem a nyomába sem érnél... ugyhogy ideje elkondolkodni azon mit mondasz róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!