12/16 anonim válasza:
Ez milyen kérdés már, könyörgöm! Ennyire unatkozol? Elnézést kérek, de nem tudtam kihagyni a véleményemet. Az, hogy ki csúnya, teljesen relatív. Engem például már ketten kapásból lecsúnyáztak, de elég sok ember szépnek tart. Attól függ, kinek mi jön be.
14/16 anonim válasza:
Én még unalmamban sem tennék fel ilyen hülye kérdést. Gondolod el lehet dönteni, ki a csunya és ki a szép? Mindenkinek más és más tetszik, ami nekem szép, az lehet, hogy másnak csunya. Te csunya vagy?
15/16 anonim válasza:
Miért mondanak sokan ekkora marhaságot, hogy a szépség relatív? Ami tetszik másnak az neki nem biztos hogy tetszik nekem bla bla bla. Hallo, az emberek nem festmények vagy autók. A szépség nagyon is meghatározott. Ha valaki ronda azt senki se fogja szépnek látni. Még a saját anyja sem. Csak úgy tesz hogy annak látja, de titkon tudja, hogy ronda! Én ronda vagyok és még senki se tartott szépnek. Minden áldott nap éreztetik is ezt velem az emberek. Vagy bámulnak, vagy a képembe nevetnek, összesúgnak. A bunkóbbak még be is szólnak. Úgyhogy senki ne jöjjön nekem ezzel a marhasággal hogy relatív. Ilyet is csak az tud mondani, aki nem ronda, és nincsenek személyes tapasztalatai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!