Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik országban a legkedveseb...

Melyik országban a legkedvesebbek az emberek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Leginkább ott, ahová a magyarok még nem tették be a lábukat, és reklámozták magukat a hazájukat lejáratva.

Addig velünk nagyon sok helyen kedvesek voltak, amíg nem látták a rendszámról, hogy magyarok vagyunk...de utána...

Az első válaszolónak, azt nem mondom hogy jót röhögtem ezen a mexikón, de amit írt rá egy másik, hogy mi folyik ott...néha kellene nézni a híreket.

2013. júl. 7. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Hollandiában... Ott mindenki röhög :D
2013. júl. 7. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es, ne légy korlátolt. Én tapasztalatból beszélek, te viszont csak azt mondod amit hírekben látsz. Na és Mo-ról tudod mit hangoztat a nyugati sajtó? Hogy náci diktatúra vagyunk és a gárdát mutatják állandóan a tévében. Pont emiatt írtam hogy a mexikói problémák csak az ott élő gengszterekre vonatkoznak, de ha kimész akkor az egyik legkedvesebb népnek tartod őket.

A hírek azok kiragadott események és nem pedig mentalitás vagy hétköznapi helyzetről szóló hír. Ha valós információkat akarsz akkor érdemes ellátogatni és nem pedig más véleményét szajkózni.

De nem kell rám hallgatni. Imádok utazni, sok infom van sok országból, de azokat csak szánni tudom akik hírek alapján ítélnek meg egy országot.

Bár az is előfordul hogy ugyanarról a helyről 2 embernek teljesen eltérő a véleménye. Ez azért van mert mindenkinek külön személyisége van. Ha egy hely bejön egy embernek, nem feltétlenül jön be a másiknak mert pl nem tud ráhangolódni.

2013. júl. 7. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!