Normális és milyen tulajdonság ez? 15/L
Én is szívesebben voltam nálam jóval idősebb emberek társaságában. Nagyon sokan mondták, hogy koromhoz képest elég érett a gondolkodásmódom. Nálad is ez lehet az oka :)
17/L
Szerintem is teljesen normális. Én is pont ilyen vagyok, mert a korosztályommal egyszerűen nem találom meg a közös hangot, és nincsenek közös témáink. Egyszerűen csak azt jelenti, hogy valószínűleg érettebb vagy, és érettebb a világnézeted, és a gondolkodásod, mint a többieknek :)
15/L
hát tudod én se jöttem ki jól a saját korosztályommal ennyi idősen, bár nálam fordított helyzett volt: az összes barátnőm elkezdett fiúzni meg bulizni, engem ez valahogy teljesen hidegen hagyott és inkább játszottam volna mint a meggajdolásuk előtt... De így elnézve a mostani 15 évesek többségét inkább felakasztottam volna magam...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!