Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ígynlehet pasim?...

Szerintetek ígynlehet pasim? (Lent)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Kicsit rumlis, kedves, figyelmes, megbocsátó, vad, vicces, és biztos nem unalmas lány vagyok. Szerintetek így lehet pasim? Több: szőke, csinos (sztem), barna szem, rágott köröm (próbálok leszokni), nincs smink, állatbolond, versenyző (military), értek a laptopokhoz, kedvenc időtöltésem játszani a kutyámmal, és imádom a focit, a sört, mindig disznón beszélek... Nektek, lasik, ez bejön?

2013. jún. 25. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Kiindulási alapnak jól el van találva :)
2013. jún. 25. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős korban csak a kinézet számít. A magadról adott jellemzés egy tökátlagos tizenéves.
2013. jún. 25. 22:22
 3/3 anonim válasza:
Mintha rólam beszélnél :) 28 vagyok, de mai napig állatbolond, néha rumlis is, megbocsátó és vad is tudok lenni :) Ez bejött a pasiknak eddig :)
2013. jún. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!