Miből fakad Magyarországon ez a nagyfokú rosszindulat, ami ezen az oldalon is érezhető?
Biztos más országokban is megvan a rosszindulat,csak azokat mi nem tudjuk,mert sokkal kevesebb külföldi ír ide!
Nem az ország hanem az emberek tehetnek róla.
Egyébként ez hogy jön a gyerekvállaláshoz?
Ami ezen az oldalon van, az kismiska ahhoz képest, amelyik fórumról én ide jöttem.
Na ott, aztán megy a köpködés, már semmit nem lehet ott kérdezni, mert szinte csak leugatják az embert.
Mindig sajnálom azokat akik (naívan) ott próbálnak normálisan kérdezni valamit, és egy halom elmebeteg támad rá, témától függetlenül :(.
Mondjuk tény, hogy sajnos itt is akad néhány troll, aki főleg kötözködni jár ide :(.
Mert sokan azt gondolják, hogy ők megmondják a tutit, mert csak az a jó, ahogy ők csinálják.
Sőt, megfigyeltem, ha valaki azt írja, hogy jól keres, nincs hitele, akkor rögtön ő lesz szemét, meg 0 %-os, ha meg valaki havi 40.000-ből megél, sőt félre is tesz (megy az egymás alá licitálás, hogy ki a frankóbb, ki oszt be minél kevesebbet minél jobban) az a nyetrő. Irigység és butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!