Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az ha az emberek...

Miért van az ha az emberek túlságosan is el akarják hitetni másokkal hogy milyen jól érzik magukat?

Figyelt kérdés

facebookon sokszor látom h az ismerőseim kiírják csak a falukra hogy "jajj de jól érzem magam" vagy "minden tökéletes"

nekem soha eszembe nem jutna csak így kiírni

de ezek az emberek folyton ilyeneket írogatnak fényes nappal is szóval nem hiszem h részegek bár kitudja...

ez egyfajta 21. századbeli védekezés a rossz dolgok ellen? hogy mások boldognak higgyék őket holott nem is azok? néhányukról tudom h nem olyan boldogok mint amilyennek kiadják magukat facebookon keresztül :S

gondolkoztam a pszichológia szakon az egyetemen :D

2013. jún. 25. 18:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyszerű álca,semmi pszichológia nincs ebben..:)
2013. jún. 26. 01:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért ajánlottam egy pszichológust, hogy felvilágosítson milyen jó szakma az. Nem mint páciensnek ajánlottam, hanem mint szakmai tanácsadót a saját szakmáját illetően, hogy vezessen rá arra az útra, amin ő is jár.
2013. jún. 27. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!