Ti hogyan reagáltok arra, amikor valaki hosszasan megbámul benneteket?
Na, ez nekem nagyon testhezálló, teli van az arcom piercingekkel, és fültágítóim is vannak :))
Szerintem érthető, hogy engem 95%-ban nem azért bámulnak, mert tetszek nekik... :)
Én olyankor vissza szoktam bámulni, és ha arra sem kapják el a tekintetüket, akkor egy fintorral és egy ilyen bólintásféleséggel, esetleg még néma szájmozgással is üzenem a bámuló felé, hogy "mivan?!" :D
Nagyon jókat tudok mulatni rajtuk :D
21/L
En ugy teszek, mintha nem látnám, vagy pedig ha durván néz rám,akkor én is addig nézek rá,ameddig nem jön zavarba.
Viszont vannak pimasz emberek, akikre ez sincs hatással.
Ilyesmi elõfordult már többször velem, és mindig megfogadom, hogy odamegyek és megkérdezem tõle, hogy mi a problémája, de sajnos még nem jött ki rá a lépés, mert nem volt hozzá merszem.
Odamegyek és meg kérdezem " Golyót akarsz!? " , általában szemük közt egy lyukkal nem szoktak már bámulni !
-Don Damblidor-
Hasonlóan szoktam kezelni a dolgot, mint a harmadik válaszoló, bár nekem nincsenek piercingjeim. Engem az öltözködésem vagy a bakancsom miatt szoktak megbambulászni.
Már a reakciókért érdemes visszabámulni vagy grimaszolni - eszméletlen, milyen megilletődött, buta képet szoktak vágni az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!