Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te elfogadnál egy olyan...

Te elfogadnál egy olyan lányt, aki gyerekes, cuki?

Figyelt kérdés
13 és fél éves vagyok.152cm.És szerintem ez cukibbá tesz,hogy alacsony vagyok.Szeretek cuki lenni,de néha megakarnak változtatni,hogy ne legyek ilyen (ne hordjam két copfba a hajam..stb.)gyerekes...pedig én nem akarok megváltozni.Nincs senki a közelben,aki elfogad úgy ahogy vagyok?

2013. jún. 23. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
He ez a cukiság a személyiségedből fakad és nem kell rájátszani, ám legyen, de azért arra vigyázz, hogy észrevedd, ha ez már másnak fárasztó. Fontos, hogy ne csak a "cukiság" legyen benned az egyetlen érték.
2013. jún. 23. 12:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz,hogy legyek pl.:viccesebb,okosabb is?Nyugi 4-es tanuló vagyok és a legviccesebb a családban! ;)
2013. jún. 23. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak legyél mindig önmagad! ;-)
2013. jún. 23. 12:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi!Mindig önmagam leszek! ;)
2013. jún. 23. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon cuki vagy!És cserfes is?Ne légy olyan,mint a hüe pichák!
2013. jún. 23. 14:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!És igen:kicsit cserfes is vagyok.Apu mindeig azt mondja,hogy nálam pimaszabbat még nem látott.Pedig nem csinálok olyan dolgokat...csak néha megeszem a többiek elől a sütit amikor nem látnak....xDD
2013. jún. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!