Elbutultam.4 külföldön eltöltött év után úgy érzem, hogy jelentősen csökkent a szellemi teljesítményem. Idiótán fejezem ki magam. Ez tartós lehet? 26F
Persze, én, 1 és 5 vagyok, azóta két gyerekkel tovább hülyültem.
Csináltam egy OKJ-t meg egy nyelvvizsgát és hobbiszinten írok, de munkában van, hogy a főnök után megyek, mi is volt az első amit mondott, mert mire a végére ér, elfelejtem.
Meg úgy egyébként mindenben hülyének érzem magam, mások emlékeznek történelmi dátumokra, költők szülinapjára, dactilusokra, nekem meg kb. megvan az Anyám tyúkja és a másodfokú egyenlet megoldóképlete. Az integráláshoz hozzá se tudnék szagolni, most megy elsőbe a gyerek, talán az még menni fog. :D
Én most vagyok 29 és kb 2 éve kezdtem el azt érezni, hogy nem megy úgy a tanulás, mint régen. A memóriám se olyan jó.
Gondolkodok azon, hogy elkezdek olvasni, rejtvényt fejteni és tervben van egy Excel Makro kurzus képzés elvégzése is, hátha segítenek ezek vmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!