Fiúk! Titeket zavar, ha a lány magasabb nálatok?
Engem egyáltalán nem zavarna még ennél nagyobb különbség sem. Pici lányok is járnak extrém magas férfiakkal: [link]
Ha ők meg tudják oldani a szexet, akkor fordítva is működik, ha a pasi az alacsonyabb.
Egyébként is az a véleményem, hogy le a sztereotípiákkal és a kirekesztéssel. A magas lányok és az alacsony pasik diszkriminációja olyan, mint a rasszizmus. Nem tehetnek róla, hogy úgy/olyannak születtek. Aki ilyesmiért hátrányban részesíti a másikat, az egy civilizálatlan, kulturálatlan tuskó.
Néha tényleg olyan a világ, mintha egy újfajta nácizmus lenne kibontakozóban, ahol a címlapok és a média által promótált férfi és nőideál az új árja faj a többieket pedig külsőségek alapján diszkriminálják.
". Aki ilyesmiért hátrányban részesíti a másikat, az egy civilizálatlan, kulturálatlan tuskó. "
Nekem pedig nem tetszenek a szőke fiúk, párkeresésnél hátrányban részesítem, negatívan diszkriminálom őket, nem vonzódom hozzájuk.
Egy civilizálatlan tuskó vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!