Jó lenne valami frappáns idézetet arra, hogy nem adok kölcsönt hitelt senkinek (kisbolt vagyunk. )?
Figyelt kérdés
Van egy vegyeskereskedésünk. Már többször megjártuk, hogy ha hitelt kért valaki, hetekig, hónapokig kerülte a boltunkat. Ennek most VÉGE! Jöhet vicces idézet is pl ilyen: „Pénzt, motort és nőt nem adunk kölcsön”2013. jún. 15. 19:57
1/15 Amado atya válasza:
"Hitelt csak az a 80 év feletti vásárló kaphat, aki magával hozza a szüleit is!"
2/15 anonim válasza:
Ez itt egy vegyesbolt.Hitelért, kölcsönért forduljon a Providenthez.0640505050
3/15 anonim válasza:
Szerintem pont nem kéne frappánsnak lennie. Aki akar valamit, az úgyis megveszi nálatok, egy komolyabb kiírás, hogy nem adtok kölcsönt senkinek, nem fogja ezt nagyban befolyásolni.
A frappáns, vicces idézettől még inkább kedvet kapnának sokan, hogy próbálkozzanak, hátha... milyen jófej, vicces eladók vannak itt.
4/15 anonim válasza:
Szerződést kötöttünk a bankkal!
Mi nem adunk hitelt, ők nem árulnak kenyeret...
7/15 anonim válasza:
" A Hitel elfogyott, ezen kívül minden más kapható" :)
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jók!!! köszönöm!!! ilyenre vágytam :-)
2013. jún. 15. 21:08
9/15 anonim válasza:
Majd írj ám, melyiket választottad ;) :D
10/15 anonim válasza:
Amúgy első nagyon nevettem a tieden :DDD Viszont most azt is elképzeltem, hogy a zsugori nagypapa viszi urnában valamelyik ősét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!