Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az, hogy fiús dolgok?

Mi az, hogy fiús dolgok?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem, hogy a fiúk miért furcsállják azt, hogy lányként szeretem a labdarúgást, a jó focit, a harci repülőgépeket, a dotát :), és még olyan dolgokat, amikről azt mondják, hogy az fiús dolog. Miért lenne az. Nem vagyok sem buta, sem ronda, egyszerűen csak szeretem ezeket a dolgokat. Ez miért olyan furcsa egy lánytól.
2013. jún. 8. 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért furcsa, mert nem nagyon elterjedt a lányok körében, inkább a fiuk foglalkoznak ilyesmivel.

A mai világban, egyébként semmi sem furcsa már.

2013. jún. 8. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert szűk látókörű és szexista a legtöbbjük. A "normálistól" eltérőkre mindig úgy tekintenek, mintha atlantiszi fényjáró lenne.

(Nálam például ez annyira ki tudja verni a biztosítékot, hogy már csak-azért-is alapon átcsapok közönséges feministába.)

2013. jún. 18. 22:39
 3/3 anonim válasza:
ez szimplán egy szexista hozzáállás és sztereotipizálás. én is ugyanilyen vagyok(habár én a focit utálom, helyette az autósport és az autók jönnek be), és nekem elhiheted, sok fiú van, aki nagyon is bukik erre, nem pedig a divat-, smink- és facebook-függő lányokra. hány fiú van, aki odaadná a fél *khm* karját azért, hogy a barátnője is ugyanúgy élvezze a focimeccset, mint ők!... :D és ha még szép is vagy, akkor főnyeremény:) habár néhányan hajlamosak ezt a melegséggel összekapcsolni, a fiús lányok menők!
2013. jún. 20. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!