Kiakaszt ez a teszt?
Sok kérdésre nem tudok igazán jól válaszolni.
1. Ön általában
a társaság motorja
inkább csendes és visszahúzódó
Honnan tudjam? Nem járok társaságba. Jobban szeretnék a társaság motorja lenni, de még az se jön össze, hogy egy emberrel beszélgessek, mert nem figyelnek rám a kis mocskok. Úgyhogy legtöbbször egyedül vagyok és búsulok. Ha meg valaki mégis hozzám szól, akkor juhúúúúúú:)
Amikor Ön társaságban van
jobban szeret bekapcsolódni a csoportos beszélgetésbe
jobban szeret egyszerre csak egyvalakivel beszélgetni
Mindkettőt szeretem, mert kiugrok a bőrömből, ha végre egyszer emberek vesznek körül.
12. Ön jobban kedveli azokat az embereket akik
eléggé konvencionálisak, sohasem kirívóak, feltűnősködők
túlságosan eredetiek, és az egyéniségüktől függ, hogy feltűnőek avagy nem
Azt kedvelem, aki hajlandó szóba állni velem.
Egy nagy társaságban
Ön gyakrabban mutat be embereket másoknak
Önt mutatják be gyakrabban más embereknek
Ezer éve nem voltam társaságban. Honnan tudjam?
Amikor előre meg van határozva, hogy Önnek egy bizonyos dolgot, egy bizonyos időben csinálnia kell, Ön ezt
kellemesnek találja, mert ennek megfelelően tervezhet
kellemetlennek találja, mert kötve érzi magát
Örülök, hogy végre történik valami, még akkor is, ha feladatról van szó. Erre se tudok normálisan válaszolni.
Amikor szórakozásból olvasgat
élvezi ,hogy különös vagy eredeti módon magyarázhatja az olvasottakat
pontosan azt mondja amit az író mondani akart
Sehogy. Bénán mesélek és elkalandozik az emberek figyelme, de én se tudok figyelni magamra, úgyhogy elvesztem a cérnát.:)
Ön szerint napi rutin szerint cselekedni
kényelmes útja a dolgok elintézésének
fájdalmas tevékenység, még akkor is ha szükségszerű
Nincs olyan pont, hogy unalmas. Nem fáj. De nem is kényelmes.:)
áááááááááá Mondjon már valaki valami értelmeset. ENTP jött ki, vagy mi, összekevertem a betűket.
„A remény a legrosszabb gonosz, mert elnyújtja az emberek szenvedését.” Nietsche
Nem tetszik ez az idézet.
Kis rögtönzött segítség a bizonytalankodóknak egy lelkes amatőrtől:
E: Szeret a körülötte levő világgal foglalkozni, emberekkel beszélni, benne lenni a történésekben, hatást gyakorolni a környezetre.
I: Szeret a gondolataival foglalkozni, elmélkedni mindenfélén, vagy csak simán információt gyűjteni és a begyűjtött infókon "kérődzni".
N: Jellemző rá, hogy mindenféléről mindenfélére asszociál, a sorok között akar olvasni, gyakran késztetést érez, hogy a mondanivalóját hasonlattal vagy metaforával fejezze ki. Gyakran feledékeny, szétszórt, a részletek elkerülik a figyelmét.
S: A fentieket haszontalannak tartja, azt tartja fontosnak, hogy mik a szilárd tények. A részletek nem kerülik el a figyelmét. Két lábbal áll a valóság talaján.
F: Elsősorban a saját belső értékrendje alapján ítél meg mindent, azt veszi alapul, hogy számára és mások számára mi az ami jó vagy rossz. Döntésben az az elsődleges, hogy ő maga mit tart helyesnek vagy helytelennek, mi az amit szeret és elfogad, és mi az amit utál, megvet. A szívére hallgat gyakrabban.
T: Objektíven akar látni és dönteni, ösztönösen erre törekszik, akár annak árán is, hogy mást ezzel megbánt, mert szerinte az objektivitás fontosabb. A logikájára támaszkodik, külső szemlélőként vizsgálódik. Az eszére hallgat gyakrabban.
J: Ha elkezd valamit, akkor nem akarja félbehagyni, zavarja, ha valami nincs befejezve, lezárva, elrendezve. A határidőket komolyan veszi, stresszeli, ha közeledik és úgy érzi nem végez a feladattal/teendővel, és kudarcként éli meg, ha túlcsúszik rajta. Szereti rendben tartani a közvetlen környezetét (lakás, munkahely, autó, stb.) vagy a kapcsolatait. A mindennapi rutin megnyugtatja.
P: Laza, könnyed, szeret belevágni új dolgokba, de gyakran nem fejezi be, amit elkezdett. Halogatja a teendőit, ráun azokra a dolgokra, amikbe korábban izgatottan vágott bele. A határidőket eleinte nem veszi komolyan, majd mielőtt kifutna az időből egyre jobban felpörög és az utolsó pillanatban (vagy kicsit utána) 120%-os teljesítményt nyújt. A mindennapi rutint nehezen viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!