Szerintetek miféle sarlatán fajta ez az emberfajta?
Úristen, na de honnan jött a masszőr, először volt még a háznál? Többet remélhetőleg nem hívják! :)
Szerintem az ezo tv -t túl sokat nézte a "masszőr" :)
2013. jún. 4. 17:56
Massza meg! Hogy ez nekem nem jutott előbb eszembe!
2013. jún. 4. 18:23
Nagyonjó-nagyonjó! Rezegjen együtt a makkszőr, juhéjja!
2013. jún. 4. 18:27
4/14 A kérdező kommentje:
most komolyan kérdem, én sem engednék be ilyet a házamba az biztos, de kiféle-miféle az ilyen reiki tudományok, vagy egyéb spirituális dolgok tudója? Nem érdekelnek az ilyen dolgok egyáltalán, de szeretném tudni,hogy ki fertőzi meg az ismerősömet.
Ez egy egyszerű csaló, nincs olyan aki ezt "hivatalból" csinálná. Én legalábbis még nem hallottam olyanról, hogy bárki bármilyen meggyőződésből ezt vallaná, hogy össze kell hangolni rezgéseket.
2013. jún. 4. 21:25
Micsoda? Nem mondhatod, hogy Te nem hiszel a rezgések erejében????
2013. jún. 5. 00:55
7/14 A kérdező kommentje:
rezgések ereje? miről beszélsz? Én semmi ilyesmiben nem hiszek, de szeretném tudni, hogy az ismerősöm mibe is hisz.Milyen tudomány ez?
A harmónia is elsősorban periodikus dolgok közt értelmezhető, ott mind értjük a metaforát. A rezgésesdi idiótaság, célja a kuncsaftok megválogatása.
2013. jún. 6. 23:32
A rezgések erejének kongnitív elméletét csak nagyon kevés ember képes felfogni ésszel teljes mélységében.
Először is, ez a fantasztikus tudomány a nagy Ovi-ban Kenobitól származik, aki megemelte az űrsiklót a mocsárbolygón. (ezt le is filmezték)
Aztán elment gyógymasszőrnek (de előtte még biciklikészítő is volt). Nem sarlatán.
A többi titokra egyedül kell rájönnöd, mert ez csak az arra érdemeseknek sikerül.
Remélem kielégítő választ adtam.
2013. jún. 7. 01:23
Szerintem tökéletes választ :) ..a kérdező meg annyira utál minden ezoterikus dolgot, hogy tovább kérdezi milyen felekezethez tartozik a tag. Ez a sarlatán egy ügyes csaló. Még mindig.
2013. jún. 7. 11:04
Kapcsolódó kérdések: