Meddig mennétek el párkapcsolat nyitottságának ellenőrzésében?
Nem bízom abban, hogy tényleg nyitott kapcsolatban élnek, mert nem mutat be neki, holott megígérte, sőt mondta is, hogy ez csak természetes. Ha ebben a helyzetben lennétek, meddig mennétek el, hogy utána járjatok az igazságnak?
Én az elején megmondtam neki, hogy máshogy nem kezdek kapcsolatot vele.
Addig mennek el, hogy beszelnek vele!
Nagyon kormonfont tudsz fogalmazni, az elso kerdesre nekem is kikerekedett a szemem :)
Ha ilyen jol bansz a szavakkal, remelem a beszed kommunikaciod is ilyen kifinomult, viszont akkor ne itt kerdezoskodj, hanem allj oda ele, nezz a szemebe es mondd.
Tudod, nema gyereknek es a tobbiek. Nem fogunk tudni megoldani semmit innen a monitor masik felerol, csakis te, csakis vele megbeszelve tudsz eredmenyeket elerni!
"Addig mennek el, hogy beszelnek vele!"
Kivel?
A férfival avgy a másik nővel?
A férfival minden héten 1-2-szer esik róla szó, mindig elüti, halogatja valamivel.
Nem erről volt szó, jó előre megígértettem vele, hovatovább magától mondta is.
Ha úgy látod titkolózik, nem egyenes, akkor valószinűleg rólad NEM TUD a másik nő. Őt megcsalják VELED.
Az ilyen gané pasitól szabadulj meg mielőbb.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
7.:"valószinűleg"
Itt tartok én is. De emiatt a "valószínűleg" miatt szeretnék utánajárni, nem bizonytalanra felrúgni mindent. Meddig mennél el az igazság kiderítésében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!