Az mennyire "baj" ha egy fiunak a személyiségteszten INFP jön ki?
Figyelt kérdés
23 èves vagyok több tesztet is csinàltam de mindegyiken ez jött ki.2013. jún. 3. 07:49
11/16 A kérdező kommentje:
most megint kitōltöttem ès az èpìtèsz jött ki a gyògyìtò is csak 50_60% al volt meg amugy igaz ràm mert asztalos vagyok ès sok mindent szeretek fabrîkàlni belefogni stb.
2013. jún. 3. 16:04
12/16 anonim válasza:
Én is INFP vagyok, csak nőben és szeretem a személyiségem.
Neked mi bajod vele? :)
13/16 Alaque válasza:
Az, hogy a gyógyító olyan BUUZIS, mint a macskák, az elfek, a lila ruhák, meg úgy általában bármi, amivel nem tud egy ősember agyonverni egy mamutot. Mondjuk elég buuzis az az ősember is, aki nem tud bármivel agyonverni egy mamutot.
14/16 A kérdező kommentje:
most hogy megcsinàltam dèlutàn ahogy azt irtam is ISTP jött ki kèzmûves
2013. jún. 3. 19:24
15/16 Alaque válasza:
Ez az, gratulálok, manipulálgasd még a válaszaidat úgy, hogy olyasmi jöjjön ki, ami legyezgeti a hiúságodat. Ideje lenne betanulnod egy IQ-teszt kérdéseit, majd kitölteni azt, és eldicsekedni vele, hogy neked 177 az IQ-d. A napod zárásaként pedig játszhatnál egyet a Doom 2-vel, csak ne felejtsd el beírni az IDDQD-t.
16/16 anonim válasza:
Gratulalok Alaque,
Most elkepzeltem egy osembert, aki egy lila elf macskaval agyonver egy mamutot.
Make my day ^_^
(Egy infp him, aki barmivel agyon tud verni egy mamutot. Kiveve macskaval, mert az fajna neki. A macskanak. A mamutnak is, de vegulis az a cel... Marmint hogy fajjon. Aztam mar semmi sem. :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!