Miért ilyenek a férfiak?
Mert sok a gerinctelenen, de jó kapcsoltba nem férhet be a harmadik..nincs rá igény. Becsületes ember pedig előbb szakít, és nem megcsal.
Bízz magadba és kapcsolatodba, de egy meg nem történt dolgon, feltételezésen, nem érdemes kattogni. Ez úgy mondom, hogy engem csaltak meg, és poklok kínját álltam ki, de örülök, hogy túl vagyok rajta.
Fel kéne ébredni hölgyek. Inkább úgy kérdeznétek, hogy: Miért ilyenek az emberek?
A nők is szeretnek félrelépni...
Ha meg is ismerkednek valakivel, allandoan azon kattogna az agyam, hogy mikor/kivel enged majd a kisertesnek...
Na hát ez se a férfiak hibája hogy valaki nem tud bízni a társában. Ahogy az sem hogy valaki nem tud megfelelő párt választani magának.
Egy szoval sem mondtam, hogy a ferfiak hibaja lenne, hogy szeretek önallo es független lenni. Ilyen vagyok, kesz.
(2. voltam)
Én férfi vagyok. És én sem tudok egyetérteni sok férfitársammal. Mondjuk az általánosítással sem.
Én 15 év párkapcsolat alatt zéró alkalommal csaltam meg tevőleg a páromat.
Neten való nézelődés, maszturba, csajokkal évődés (de csak egy szintig) nekem is belefért, de megcsalás, testi kapcsolat nem.
Az elveim miatt, nem azért, mert ne lett volna olyan, aki kívánatos lett volna egy "numerára". :)
Ugyanakkor a férfiagy másképp működik, mint a női. A férfi egy érzelemmentes szexet nem megcsalásnak, csak egy fizikális élvezetnek kezeli. Talán ezért fér bele sok pasinak egy kis kufircolás.
De kár parázni, kell találni egy rendes fickót és nem lesz félnivalód.
Nézd, az emberek többsége más szempontból is egy szar alak.
Egyébként abban viszont igaza van egy fentebb írónak: a "férfiagy" is-is alapon, a női pedig vagy-vagy alapon viszonyul a szexhez, ha az ösztönöket vennénk alapul. Ezért alakult ki a többnejűség intézménye, egyes arab országokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!