Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen tulajdonságok tükrében...

Ezen tulajdonságok tükrében mi a véleményed rólam?

Figyelt kérdés

Megpróbálom jellemezni magam, ahogy mások láthatnak.

Pozitív vonásaim: kedves, jólelkű, segítőkész, egyesek szerint igazi "tündéreke",sohasem vagyok bunkó és nem is pletykálok, nem ítélkezem az emberek felett, a világot egy jobb hellyé akarom tenni, sokat gondolkodom, gazdag a fantáziám, művészi hajlamaim vannak, rengeteg dolog érdekel, sokat olvasok és sportolok is, külsőleg átlag felett vagyok

Negatív vonásaim: Meglehetősen zárkózott vagyok, nehéz hozzám közel kerülni és megismerni. Keveset beszélek. Komoly vagyok: értem a viccet, nevetek is, de jómagam nem vagyok egy szórakoztató ember. Mivel rengeteget filózok az életen, elkerülhetetlen, hogy legyenek néha negatív gondolataim is, amelyek miatt magam alatt leszek. Érzékeny vagyok, emiatt sértődékeny: a bunkó poénkodásokat nem igazán tolerálom, még akkor sem, ha tényleg vicc.

Szóval mit gondolsz? Szimpatikus lennék?

2013. máj. 27. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A "meglehetősen zárkózott" nekem eléggé negatív tényező, azért mert szerintem szorosan hat a pozitív kisugárzásra. Valószínűleg nem keresed úgy mások társaságát, nem veszed fel úgy a szemkontaktot mint egy nyitottabb ember és a fokozott érdeklődés hiánya miatt meglehet, hogy az egész arcmimikádon tükröződhet ez a zárkózottság.

És most nem sértésből szeretném ezt mondani, de emiatt tudat alatt is érdektelenebbé válsz a számomra, egy nyitottabb, élettel telibb személyhez képest.

Nyilván látom emellett a sok pozitív tulajdonságod is és egyébként nem lehetsz egy rossz ember szerintem, de nálam ez a nyitottság kérdés el tudja dönteni a mérleget.

2013. máj. 30. 00:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint én, azzal a különbséggel, hogy te szebb vagy és többet sportolsz (-: Szerintem jó ember vagy.
2014. jan. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!