Ezen tulajdonságok tükrében mi a véleményed rólam?
Megpróbálom jellemezni magam, ahogy mások láthatnak.
Pozitív vonásaim: kedves, jólelkű, segítőkész, egyesek szerint igazi "tündéreke",sohasem vagyok bunkó és nem is pletykálok, nem ítélkezem az emberek felett, a világot egy jobb hellyé akarom tenni, sokat gondolkodom, gazdag a fantáziám, művészi hajlamaim vannak, rengeteg dolog érdekel, sokat olvasok és sportolok is, külsőleg átlag felett vagyok
Negatív vonásaim: Meglehetősen zárkózott vagyok, nehéz hozzám közel kerülni és megismerni. Keveset beszélek. Komoly vagyok: értem a viccet, nevetek is, de jómagam nem vagyok egy szórakoztató ember. Mivel rengeteget filózok az életen, elkerülhetetlen, hogy legyenek néha negatív gondolataim is, amelyek miatt magam alatt leszek. Érzékeny vagyok, emiatt sértődékeny: a bunkó poénkodásokat nem igazán tolerálom, még akkor sem, ha tényleg vicc.
Szóval mit gondolsz? Szimpatikus lennék?
én is ilyen vagyok :)
élénk a fantáziám... :P
az életbe csak 1 ember van aki könnyen felhúz és akkor csúnyán is beszélek... Lesz majd mit meggyónnom ha a papig eljutok :)
Nekem egyértelműen szimpatikus vagy; a "negatív vonásaim" részben említett tulajdonságokat pedig nem tekintem negatívnak, vszleg azért, mert én is hasonló vagyok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!