Közvélemény kutatás! Válaszolnál az alábbi kérdésekre?
1. Ha nagyon ideges vagy mi az a 3 dolog,ami megnyugtat?
2. Mi a hobbid?
3. Hogyan teszed magad boldoggá?
4. Korod?Nemed?
1. kővarázslós játék,ha szétrobban a fejem az akkor is megnyugtat,zongorázás,azt agresszivan lehet püfölni,vagy csincsillával foglalkozok (vagy iszok.:D)
2.zongora-ének,elektronika,állatok,makettezés,tervezés
3.olyan dolgokat próbálok keresni amelyek lekötik az agyamat és amit ha véghezviszek (legyen az egy festmény) akkor büszke lehetek rá. (ha nem jó addig csinálom mig jó nem lesz.)
4.21 férfi
1. Nem nagyon van olyan, ami megnyugtat, sajnos eléggé idegeskedős típus vagyok. Talán az, ha kibőgöm magam, kibeszélem magamból, vagy fizikailag kifárasztom magam.
2. Szeretek olvasni, varrni, kreatív dolgokkal foglalkozni (pl dekupázsolni), az állataimmal játszani.
3. A barátomra gondolok, akit imádok. Vagy amit a 2. pontban írtam, játszok a cicáimmal, kutyámmal. Olyan édesek, hogy mindig jó kedvem lesz tőlük.
4. 20L
1, meditálás,vásárlás,sírás,kutya simogatás.
2,imádok fényképezni,sminkelni,olvasni,zenét hallgatni,rajzolás és a divat.
3,olyan ember társaságát keresem ,akivel nagyon jól érzem magam.Ha valami újat tanulok ami hasznos a számomra.Ha megismerek más embereket. Ha megdicsérnek vagy éreztetik velem,hogy hasznos vagyok és szeretnek.És az ha ép azt csinálom amihez kedvem van és megtudom valósítani amit elterveztem az napra...
4,Nő20
1. takarítás/pakolászás, olvasás, céltalan sétálgatás ( +2 sírás, kutyám)
2. jóga, festés, rajzolás, kertészkedés
3. ha engedem magam élni
4. 19/L
1. kutyáim/macskáim, zene, cigi
2. fotózás
3. olyan emberekkel vagyok akikkel jól érzem magam
4. 20 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!