Nyugtassatok meg, hogy értelmiségi körökben, nem ez a hetero férfi minta a jellemző: pia, drog, CSAK! A szenek élni, ERŐSZAK, verekedés, gyűlölködés, minden 2. szó a "baz*dmeg"?
Emiatt a viselkedési norma miatt vannak CSAK meleg barátaim, viszont szeretnék heteró barátokat is, csak nem tudom hol keressem őket.
F
Szerintem nem ez a jellemző. Nem azt mondom, hogy egyetemen nincs ilyen, de az arányok mások, mint egy szakmunkásban.
Jelenleg milyen suliba jársz? Mi a hobbid? Mit csinálsz szabadidődben?
Szia, én értelmiségi meleg fiúnak tartom magam, szerény tapasztalataim szerint sem az iskolázottság, sem a nem, sem a szexuális orientáció nem garancia a normális érzelmi intelligenciára. (Az meg csak hab a tortán hogy az iskolázottság önmagában nem jelenti azt hogy valaki értelmiségi...)
Nem tudom hol és milyen körökben mozogsz de szerintem annyira nem nehéz értelmes barátokat szerezni, legyen szó akár lányokról, akár heterókról, akár nem értelmiségiekről. Beszélgess sokat és akivel jó beszélgetni azzal folytasd. Nálam ez a faék egyszerűségű trükk működik, és egész korrekt baráti köröm van. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!