Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyugtassatok meg, hogy értelmi...

Nyugtassatok meg, hogy értelmiségi körökben, nem ez a hetero férfi minta a jellemző: pia, drog, CSAK! A szenek élni, ERŐSZAK, verekedés, gyűlölködés, minden 2. szó a "baz*dmeg"?

Figyelt kérdés

Emiatt a viselkedési norma miatt vannak CSAK meleg barátaim, viszont szeretnék heteró barátokat is, csak nem tudom hol keressem őket.

F

2013. máj. 26. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért az egyetemisták, fősulisok között is van bőven ilyen, csak éppen az arány kisebb, mint egy átlag középiskolában. Ott találsz majd sok olyat, aki nem ilyen bunkó.
2013. máj. 26. 16:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez a jellemző. Nem azt mondom, hogy egyetemen nincs ilyen, de az arányok mások, mint egy szakmunkásban.

Jelenleg milyen suliba jársz? Mi a hobbid? Mit csinálsz szabadidődben?

2013. máj. 26. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom,hogy el kellene menni egy "művelt,tanult" és "nem tanult" csoportos kirándulásaikra! A tapasztalat ott lemérhető! Két külön világ! Az úgynevezett magukat okosoknak tartott emberkék /egyetemisták v. már végzettek/ a nem tanulta meg kulturálisan viselkedni!
2013. máj. 27. 08:27
 14/15 anonim ***** válasza:
De am télleg ez van buz-izzák, ratyizzák egymást, úgy beszélnek egymással mint a kutyákal szokás. És sajnos, aki jó ember lenne, normális azt is magukkal rántják, és azért, hogy benne legyen a társaságba beáll a sorba és ugyanolyan lesz eleinte csak a látszat miatt mint ők, aztán mikor beleszokik ugyanolyan marad. ...
2013. máj. 28. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én értelmiségi meleg fiúnak tartom magam, szerény tapasztalataim szerint sem az iskolázottság, sem a nem, sem a szexuális orientáció nem garancia a normális érzelmi intelligenciára. (Az meg csak hab a tortán hogy az iskolázottság önmagában nem jelenti azt hogy valaki értelmiségi...)

Nem tudom hol és milyen körökben mozogsz de szerintem annyira nem nehéz értelmes barátokat szerezni, legyen szó akár lányokról, akár heterókról, akár nem értelmiségiekről. Beszélgess sokat és akivel jó beszélgetni azzal folytasd. Nálam ez a faék egyszerűségű trükk működik, és egész korrekt baráti köröm van. Hajrá.

2017. okt. 29. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!