Tényleg én vagyok a szemétláda?
Most kissé ki vagyok akadva és lehet úgy gondoljátok,hogy ilyen hülye kérdésekkel kár ide feljönni de majdnem eldobtam az agyamat,és arra vagyok kíváncsi én vagyok a zizi vagy a másik?
Szóval van egy "régi"suzuki swift autóm.Tudom nem nagy szám meg már régi és miért kell azt annyira félteni de annyit költöttem már rá,hogy tényleg pöpec legyen.Erre jönnek,hogy adjam most azonnal kölcsön mert gyorsan ide meg oda kellene érni.Én nemet mondtam azonnal.Aki ismer tudja,hogy soha senkinek nem adom oda az autót.Először is azért mert ugye nem mai gyerek és bármikor akármi baja lehet és ugye na...5éve enyém az autó azóta rajtam kívül csak egy ember vezette.Na amikor mondtam,hogy nem adom oda akkor jött az illető azzal,hogy bezzeg az XY vezethette.Ja igen de nem 200km-re ment vele,és nem a saját baját ment vele elintézni hanem az enyémet.Ugyanis mi a párommal vidéken voltunk az ő kocsijával a napszámosok meg kint dolgoztak,szóltak,hogy mindjárt szakad az eső és valaki menjen már ki értük.Akkor megkértem ezt az XY,hogy szaladjon már ki értük.
Aztán nekem esett ez a fószer,hogy ilyen meg olyan beképzelt majom vagyok meg,hogy benne miért nem lehet megbízni mert én őt lenézem,hogy neki nincs kocsija és sorolhatnám.
Na gondolhatjátok.Egy szónak is 100 a vége.Szerintetek tényleg akkora szemét vagyok,hogy nem adtam oda a kocsimat?Neki nem éppen egy haldoklóhoz kellett volna rohannia.
A pocskondiázó véleményeket nem kérem!
Biztos ő 100%-osan megbízik az összes emberben aki körülötte van,és nem törték még a kocsiját össze.
De nem hiszem,hogy jogos volt a támadása felém.Én csak leírtam miért nem adom oda neki.
Ha életbevágóan fontos lett volna akkor odaadom neki,vagy elviszem én magam.Ennyi!
Pacsi 90%-nak, sikerült levennie a lényeget.
A méregzsák meg te vagy, én nem írtam egy szót sem arról, hogy oda kelett volna adnod, azt mondtam, hogy viseld el a döntésed következményeit. Így döntöttél, ezt kaptad, kész. De azzal, hogy ide jössz rinyálni, hogy téged leszemeteztek, hát most ezzel mit csináljunk? Te mit akarsz vele csinálni? Elfogadod, vagy pusztítod vele az agysejteid még egy pár napig, meg feleslegesen stresszeled, idegesíted magad.
Kész. Ő ezt gondolja rólad, ez van, nabumm!
De mivel te ide jöttél megbizonyosodni, ezek szerint csak volt benne igazság, csak önzőnek érzed magad még te is!
Vedd már észre magad...
Nnna... Én sem adnám kölcsön a kocsimat. Most mit magyarázkodjak? Én pl. most csináltattam meg 180 euróért, mert a jobb elsö kerék kátyút kapott. Azóta harmat finoman vezetek le-fel a padkáknál, meg stb... és biztos vagyok benne, hogy egy ilyen kretén fazon már az elbúcsúzásnál a szemem láttára ugratna le a padkáról padlógázzal, ilyen az én szerencsém, tuti...
Meg nehezen fordul el az indítókulcs is, tökig be kell nyomni, majd úgy ÉRZÉSSEL kicsit visszább húzni, és mikor kattan, akkor lehet indítózni. Pl. ez is. Még a végén beletöri a kulcsot. ÚGYIS AZ ÉN BAJOM LENNE. Tehát nem, nem, nem és nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!