Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Orosz származásom miatt...

Orosz származásom miatt szerintetek miért kerülnek az emberek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy miért kerülnek az emberek persze vannak barátaim de első látásra az emberek valami bűnözőnek meg boszorkánynak néznek pedig teljesen normálisan öltözködöm akcentusom sincs max nagyon pici az ,,a'' és az ,,sz'' betűnél de az se észrevehető... Ha megismerkedek egy új emberrel akkor mindig mondja hogy én azt hittem hogy te rossz arc vagy, vagy valami bűnöző iskolakerülő stb... Pedig egyáltalán nem vagyok rosszindulatú ember persze van aki utál pl töri tanárom aki azért beszólt mert a pólómon voltak pici csillagok ilyen többféle színben és ki volt akadva hogy van rajta egy piros csillag és hogy én kommunista jelképeket hordok meg nagy patáliát csapott nah az ilyet persze magamban elküldöm tudjuk hova... Szerintetek származás miatt vagy csak szimplán negatív kisugárzásom van?

18/L

2013. máj. 21. 00:16
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én félig szláv vagyok,de nem orosz. Nekem is azt mondják hogy első benyomásra nagyképűnek, és bunkónak gondolnak. Hát nagyképű az nem vagyok,de ha a helyzet úgy kívánja hogy legyek bunkó, akkor bunkó vagyok :D
2014. ápr. 13. 21:37
 12/12 anonim ***** válasza:

én szeretem az oroszokat *_* amúgy sokan utálják őket, mert azt hiszik, erőszakos, barbár emberek, akik állandóan isznak meg verekednek...szerintem ne foglalkozz azokkal, akik emiatt lenéznek, ha nem orosz lennél, akkor is találnának benned valami hibát, Magyarország ilyen lenézős hely :3

16/L

2014. júl. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!