Fiús lány vagyok. Kapok a nemi hovatartozásomat megkérdőjelező beszólogatásokat. Mit lenne ajánlatos tennem?
Figyelt kérdés
A suli büféjében álltam sorban egy terepmintás nadrágban, egy bő fiúpólóban és egy fekete tornacsukában. Odajött hozzám kettő 5.-es kiss srác és megkérdezték, hogy leszbikus vagyok-e. O.o én meg csak néztem rájuk bambán és megkérdeztem, hogy miért erre se szó, se beszéd elmentek.
Régebben is kaptam ilyeneket, csak azzal a különbséggel, hogy akkor azt kérdőjelezték meg, hogy lány vagyok-e.
Ti mit szólnátok vissza? Vagy hagyjam őket a fenébe?:S
12/L
2013. máj. 20. 14:02
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) akkor azt hiszem hagyom őket.
2013. máj. 20. 18:54
12/20 anonim válasza:
Két dolgot tehetsz. Vagy kicsit lányosabbra veszed a figurát, vagy telibe leszarod a többi véleményét. Esetleg a kettőt ötvözheted is.
13/20 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy telibe leszarom^^
2013. máj. 20. 19:58
14/20 anonim válasza:
Szerintem szard le az egészet. Én is fiús lány voltam, nekem is jöttek beszólások, hogy biztos fiú vagyok... De nem igazán foglalkoztam vele. Mondjuk én leszbikus is lettem, de mára már nőiesen öltözöm és annak ellenére, hogy van barátnőm, bolondulnak utánam a fiúk, főleg azok, akik rám se néztek azelőtt, mert fiús voltam. :) L21
15/20 Kései Sirató válasza:
Valóban dönthetsz úgy, hogy lesz@rod őket, ez még 1-2 évig megoldás. Ha azonban később ismerkedni, pasizni szeretnél, jobban járnál, ha valamivel egyértelművé tennéd, hogy lány vagy (ha valóban nem a lányokhoz vonzódsz). Volt egy ilyen barátnőm és ő is rájött erre és hosszú, festett körmöket kezdett hordani, utána már senki nem nézte fiúnak.
16/20 anonim válasza:
Ha megkérdezik h:
-Néztek téged már fiúnak?
kérdezd vissza hogy:
-Na és téged?
:D
17/20 anonim válasza:
de ez csak akkor jó ha fiú kérdezi
18/20 anonim válasza:
Hordj lányos ruhákat,viselkedj lányosan és ne foglalkozz másokkal hogy mit mondanak és ne szólj vissza nekik meg ha beszólnak akkor ne idegeskedj mert direkt azért csinálják hogy téged idegesítsenek!!!
19/20 anonim válasza:
Ha netán Stallone mozgásod is van, akkor azért töprengj dolgokon... :)
20/20 anonim válasza:
Én világ életemben fiús voltam. Kaptam is a megjegyzéseket egyfolytában. Akkor rosszul esett, de a barátok mindig megvédtek. Később túltettem magamat ezeken. A bő nadrágokat felváltották a csőnacik, a fiú pólókat az ingek vagy lányosabb felsők, a hajam megnövesztettem. Most a gimnáziumban már minden rendben van. Nem vagyok cicababa, de a többiek elfogadják, hogy nekem ilyen a stílusom. Ne törd a fejed ezeken a hülyeségeken. Mindenki keresztül megy hasonló dolgokon. Nem mondom, hogy vedd lazán, mert nem könnyű. Lehet, hogy rosszul esik,ha beszólnak,de az embernek meg kell tanulni tovább lépni a sértegetéseken. Kitartás:)16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!