Az gáz ha egyszerűen egy idő után minden embernél úgy érzem hogy fáraszt? Van valaki aki még így érez?
H tisztazzam, nem veled van a baj, hanem az emberekkel akikkel interaktalsz. Ezt valtoztasd meg.
Persze segit, ha nyitott es szereny vagy. Ha esetleg azert unod meg az embereket, mert tul magas lovon vagy, akkor valoban benned van a hiba.
Akkor megint csak ismetelni tudom magam, nem veled van a baj, hanem az ismeroseiddel is.
Es az ezoterikus felrevezetesek, mint a horoszkopok jobb, ha nem befolyasolnak.
Talán tényleg az, hogy nem találtál magad mellé még egy olyan embert aki tényleg igazán leköt és valamilyen szinten egyeztek.
Velem pl. ugyanez van. Vannak "barátaim" de egy idő után szörnyen tudnak idegesíteni, mert egyszerűen sokszor az egyik sötétebb mint a másik. Valamint ez az előző párommal is így volt. Vele se volt meg az egyező szint.
Aztán most már több mint fél éve van egy nagyon jó kapcsolatom, ahol tökéletesen egyezzünk a barátommal, mert mind a ketten embergyűlölők vagyunk valamilyen szinten, szóval egész jól megy így az egész.
Ez ismerős. :D
Engem alapvetően irritálnak az emberek, mert általában full sablonosak és nagyon könnyen kiismerhetőek. Én sokat szoktam azon agyalni ennek kapcsán, hogy talán bennem van a hiba, túl sokat várok el vagy csak egyszerűen nem erre a bolygóra születtem, de még nem találtam meg a megfelelő választ erre a kérdésre.
Szerintem az lehet a problémád, hogy még nem találtad meg a saját közeged, azt, ahol "izgalmasabbak" az emberek, vagy legalábbis nem olyan egyszerűek. Mindenesetre, sok sikert hozzá! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!