Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz ha egyszerűen egy idő...

Az gáz ha egyszerűen egy idő után minden embernél úgy érzem hogy fáraszt? Van valaki aki még így érez?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim,és szeretek ismerkedni,de egyszerűen egy idő után ráunok mindenkire és nincs kedvem hozzájuk. Soha nem volt még pár hónapnál hosszabb kapcsolatom se,mert egyszerűen meguntam az egészet,csak nyűgnek éreztem.Velem van a baj vagy egyszerűen még nem találtam olyan embert akit tényleg érdekesnek találok?

2013. máj. 19. 06:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,persze jöhetnek még :) Most nézem kicsit sokszor írtam hogy egyszerűen,korán volt még...:D
2013. máj. 19. 14:55
 12/19 Sonmi válasza:
én is ilyen vagyok... mondjuk nálam annyiban más, hogy mindig próbálok tenni azért, hogy ne unjam már magam. de egy idő után azt is megunom, hogy csak én teszek érte.:D
2013. máj. 19. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:

H tisztazzam, nem veled van a baj, hanem az emberekkel akikkel interaktalsz. Ezt valtoztasd meg.

Persze segit, ha nyitott es szereny vagy. Ha esetleg azert unod meg az embereket, mert tul magas lovon vagy, akkor valoban benned van a hiba.

2013. máj. 21. 06:21
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán magas lovon..akár még egy hajléktalannal is elbeszélgetek,még az öregek panaszait is meghallgatom a buszon..egyszerűen csak unom hogy már az ismerőseim 95%-a felszínes és unalmas..persze erről részben gondolom én is tehetek hogy ilyen emberekkel barátkozom,de mondasz valamit ,itt a nyár ideje megismerni sok új embert.:)
2013. máj. 21. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, vízöntő jegyű és ISTJ személyiségtípusú. Ez a kettő borzasztó rossz kombináció. Már rég túl vagyok a kamasz koron, de mit sem változtam, most is unok mindenkit szinte magam körül. Számomra az elvont figurák érdekesek, olyanból pedig még ha több is van, mint amemnyire kevésnek gondolom őket, sajnos nehéz rájuk találni, mert úgy, mint én, már inkább kettőt se szólnak, mert mindenki hülyének nézi őket.
2013. máj. 22. 06:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor megint csak ismetelni tudom magam, nem veled van a baj, hanem az ismeroseiddel is.

Es az ezoterikus felrevezetesek, mint a horoszkopok jobb, ha nem befolyasolnak.

2013. máj. 22. 06:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Talán tényleg az, hogy nem találtál magad mellé még egy olyan embert aki tényleg igazán leköt és valamilyen szinten egyeztek.

Velem pl. ugyanez van. Vannak "barátaim" de egy idő után szörnyen tudnak idegesíteni, mert egyszerűen sokszor az egyik sötétebb mint a másik. Valamint ez az előző párommal is így volt. Vele se volt meg az egyező szint.

Aztán most már több mint fél éve van egy nagyon jó kapcsolatom, ahol tökéletesen egyezzünk a barátommal, mert mind a ketten embergyűlölők vagyunk valamilyen szinten, szóval egész jól megy így az egész.

2013. jún. 3. 18:43
 18/19 A kérdező kommentje:
:DD Örülök hogy egymásra találtatok,és köszi a válaszod;)
2013. jún. 5. 14:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez ismerős. :D

Engem alapvetően irritálnak az emberek, mert általában full sablonosak és nagyon könnyen kiismerhetőek. Én sokat szoktam azon agyalni ennek kapcsán, hogy talán bennem van a hiba, túl sokat várok el vagy csak egyszerűen nem erre a bolygóra születtem, de még nem találtam meg a megfelelő választ erre a kérdésre.

Szerintem az lehet a problémád, hogy még nem találtad meg a saját közeged, azt, ahol "izgalmasabbak" az emberek, vagy legalábbis nem olyan egyszerűek. Mindenesetre, sok sikert hozzá! :)

18/L

2013. júl. 3. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!