Mért nem tud önállóan megéllni egy fiatal, dolgozni akaró nő?
Rengeteg célom volt/talán még van is. Gyerekként, mikor rengeteg kedves/bíztató visszajelzést kaptam, azt hittem, hogy megállíthatatlan leszek és sikeres, nem úgy mint mások, akiknek mindent a segge alá tol anyuci meg apuci. Megtanultam értékelni mindent. Egyszóval becsaptam magam. Valami álboldogságot eröltettem magamra ami persze fenenagy optimizmussal is párosult, csak az volt a baj, hogy ettől még az ember nem tud előre jutni. Nem tudom mi kell hozzá, talán rohadtsok szerencse vagy kimagasló tehetség.
Megrekedtem egy szinten, elszállt az önbizalmam és jött helyébe a kétségbeesés. Nekem is már eszembejutott külföld, de eddig úgy hittem, hogy csak akkor érdemes kimenni, ha van tartalékod az utiköltségre, albérletre, meg a kezdeti ellátásra. Ezt már megcáfolták, szóval kezdek fellélegezni, mert akkor mégis csak van remény. :) Szedem is a cókmókomat!
Kedves 13. :) Én szívesen ismerkedek bárkivel! Nekem is van OKJ-m(első ingyenes :) ), sima titkári, de sajnos nem tudtam vele elhelyezkedni. És drágának találom ahhoz, hogy belevágjak mégegybe, ráadásul garancia sincs rá (persze, semmire nincs), hogy többet fogok érni vele a munkaerőpiacon. Érdekel a programozás, még talán azzal nem lehet annyira mellé fogni. Lehet belevágok, ha sikerül egyenesbe hoznom magam. :)
És akkor vissza az előző válaszolóhoz: Hosszabb távú vágyaim/álmaim is vannak. :) Nem szeretnék megállni. Tudással lehet csak igazán érvényesülni, úgyhogy tervben van egy fősuli is. :) Régebben a pénzüggyel szemezgettem, esetleg gazdinfó... na majd egyszer :)
:) én akár személyesen is bemutatkozok :P ha igény van rá... most képet minek küldjek? lényegtelen hogy nézek ki.. nemvagyok bombacsaj, nem is akarok azlenni, nem a testemmel szeretném megkeresni a betevőmet. Az ismerkedés alatt meg nem a pasik felszedésére gondoltam. Egyelőre nem akarok barátot (nem szeretném egy pasitól várni, hogy egyenesbe hozza az életem. Ha már összejöttek a dolgaim, akkor nyitok e felé is), úgyhogy bocsi mindenkinek akibe ilyen remények ébredtek ;)
De beszélgetni szívesen bárkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!