Normális dolgok ezek?
Le szeretném írni nektek a helyzetemet, mindent, ami engem ( egy 15 éves gimnazista fiút) körülvesz.
Az osztályunkban szinte mindenki ivott-, és szokott is inni alkoholt rendszeresen (én nem), és az osztály kb. 40%-a dohányzik (én nem vagyok benne). Én már elhatároztam, hogy életemet nem fogom elrontani semmilyen fajta legális/illegális droggal (alkohol, dohányzás, kávé, energia ital, ... stb ...), amíg a többiek édességeket esznek (tele tartósító szerrel, meg ilyesmikkel) a tízóraiuk elfogyasztása után, addig én gyümölcsöt.
Senkivel sem lehet jót beszélgetni, mert mindenkit elrontott a média, és állandóan ilyen hülye sorozatokról kezdenek beszélni, amiket a TV-n keresztül látnak, meg ilyesmikről...
Most osztálykirándulásra került a sor, és a tanár háta mögött az osztály egy része már olyanokat tervezget, hogy hogyan csempésszék be majd a szállásra a vizipipát, meghogy milyen palackba rakják a pálinkát, amit majd visznek az amúgy 3 napos kirándulásra...
Már általános iskola felső évfolyamain is kb. ez volt a helyzet.
Mondjátok: normális dolgok történnek manapság?! Tényleg ilyennek kell lennie a mai fiatalságnak?
(nagyon kirekesztettnek érzem magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!