Miért vagyok ennyire beszari?
Figyelt kérdés
Szeretném a búcsúzó kollégámnak elmondani, hogy mennyire szerettem vele dolgozni, nagyon jó volt a közös munka, sokat tanultam tőle. Esetleg az új helyen lenne üresedés, akkor szivesen dolgoznék vele együtt.De mikor volt rá alkalmam, mert kettesben voltunk, nem mertem elmondani neki. 1 hetet még dolgozik, de egyszerűen nem megy, pedig fejben minden meg van.tegnap 18:35
1/6 anonim válasza:
Mit veszíthetsz azzal, ha ezt elmondod neki?
2/6 anonim 

válasza:

Csupa nyalizás meg tarhálás magad rá
Nem is az hogy neki drukkolnál szurkolnál a másik helyen hanem saját magad a téma.
Ez igy tényleg gáz.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjàtok ne szóljak neki? Én személy szerint nagyon sajnálom hogy elmegy, mert tényleg nagyon jó ember. Én nem magamra gondolok, de nagyon szivesen dolgoznék vele ha lenne rá lehetőségem.
tegnap 19:05
4/6 anonim 

válasza:

"jó volt veled dolgozni, hiányozni fogsz, remélem, még fogunk együtt melózni"
Én csak ennyit mondanék neki, lazán.
Ahogy te írtad, az tényleg nyalizós és tarhálós.
5/6 anonim 

válasza:

Vegyél neki egy jópofa képeslapot, annyi ilyen van, Tesco-ban is, pl. kolléga búcsúztatójára. Abba akár le is írhatod ezeket. Meg kérj el tőle valami kontaktot, ha nincs is fent social media-n, vagy Viber-en, stb. de telefonszáma kell, hogy legyen. Akkor tudsz majd érdeklődni felőle, hogy hogy mennek a dolgok az új helyen, meg van-e üresedés, mert te is szeretnél váltani, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!