Vajon mi fontosabb egy munkahelyen? A lelki nyugalom, vagy a jó fizetés?
Figyelt kérdés
Gondolok arra pl.: hogy kínlódva jársz be, de egész jól fizet. És ez elfogadható áldozat e?tegnap 19:01
21/35 anonim 

válasza:

Ezerszer is a lelki nyugalom. De nem kell végletekben gondolkodni. Ha valaki gyomorgörccsel megy be minden nap dolgozni és ezért inkább vált, nem feltétlenül a legrosszabbul fizető helyre fog kerülni, vagy olyan helyre, ahol nincs lehetőség előre lépésre (fizetés emelésre).
22/35 anonim 

válasza:

Ha kb. ugyanannyi a fizu az új helyen de nyugi van, akkor már nyertél, nem?
23/35 anonim 

válasza:

Egyedül az a rossz a váltásban hogy nem tudod hogy hova kerülsz, de ha nagy xar, akkor kockáztatni, bízni kell!
24/35 anonim 

válasza:

Egyik sem. Egy munkaalapú társadalomban csak a munka a fontos.
25/35 anonim 

válasza:

24. Akik viszont kitalálták azok nem dolgoznak, csak lopnak, tőlünk!
26/35 anonim 

válasza:

Szerintem mérlegelj! Ha már ez a kérdés felmerül benned, szerintem a pénzért nem éri meg beteggé tenni magad.
Legbelül azt is tudod, hogy miért "bántalmazó" ez a közeg. Lehet az is, hogy túl nagy falat neked a munkád. Ilyenkor legcélravezetőbb a beismerés saját magadnak, hogy ez nem való neked.
27/35 anonim 

válasza:

"Ilyenkor legcélravezetőbb a beismerés saját magadnak, hogy ez nem való neked."
Nekem ez az egész élet nem való, annyira el lett QRVA minden!
Valahogy nem érzem magam komfortosan benne! Úgyis mondhatnám hogy egy rakás XAR!
28/35 anonim 

válasza:

Hát igen. Nem könnyű, egyetértek.
Pedig nem lenne szerintem nehéz jóvá tenni.
Az emberi faj nem túl kíméletes saját magához sem.
29/35 anonim 

válasza:

"Hát igen. Nem könnyű, egyetértek."
Köszönöm egyetértésed, bevallom jól esik! :)
30/35 anonim 

válasza:

Neurodivergensként a lelki nyugalom. Ha az nincs meg az egészségem menne rá. Egyetértek azzal hogy hiába lesz pénzed, senkinek nem lesz érdeke hogy meggyógyulj mert nem számít ma már az emberi élet (se szegényé, se gazdagé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!