Elfogadható ha egy ember nem jár szinte sehova azzal az okkal, hogy Ő egy nagyon támadott személyiség?
Figyelt kérdés
Pedig nem volt mindig így. Régebben mindenhova járt.ma 12:00
12/14 anonim 

válasza:

#5 köszi :D
Azért szerintem továbbra sem valid ok, hogy valaki azt hiszi mindenhol támadják, és csak ezért nem megy semerre. Mert hogy nem támadják mindenhol az egyszer biztos, szóval valami zavar van a fejben, erre meg a pszichológus jó megoldás. De világosíts fel, hol tévedek?
13/14 anonim 

válasza:

Nekem fordítva volt. Engem régebben sokan támadtak, teljesen ismeretlen emberek kötöttek belém, mert a létezésemmel, az állapotommal zavartam a szemüket. Eljutottam egy olyan szintre, hogy már nem tudtam ezt hallgatni, azt akartam hagyjanak békén. Inkább begubóztam évekre. Semmi kedvem nem volt kimozdulni. Még évfordulót is itthon ünnepeltünk. Közben az egészségem érdekében megváltoztattam az életemet, ez a külsőmre is nagy hatással volt. Ma már eljárok rendszeresen, főleg a párommal együtt. Szerencsére eltűntem szem elől, végre békén hagynak az emberek.
14/14 anonim 

válasza:

Nem csak ilyenek miatt, egyéb ok miatt is igen, lehetséges az ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!