Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Miért dolgoznak olyan...

Lányok! Miért dolgoznak olyan nők, akiket amúgy is eltart a gazdag pasija?

Figyelt kérdés

Van több nő az ismertségi körömben akik vagy idősebb, vagy már gyerekkel rendelkező férfit kerestek, akiknek sok pénzük van.

Tehát itt még azt sem lehet mondani, hogy azért van mert el akarja magát tartani vagy bármi. A munkahelyre luxus autókkal járnak (cabrio audi, Volvo xc90 stb) és kapnak valami 350 nettót, ami nem egy nagy bér. Unatkoznak és inkább a barátnőkkel elmennek valami könnyű munkára vagy mi lehet az oka? Természetesen az ők munkamorálja nem túl jó, de mivel a főnöknek is bejönnek, így szemet huny afölött hogy mit csinálnak meg vagy mit nem.

Semmi okuk nem lenne "dolgozni", így még lehet olyan nők is munkához jutnának, akik valóban rá vannak szorulva.

febr. 18. 10:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%
20# Apukámnak van simán 500+ millió vagyona, pont emiatt nem aggódok a nyugdíj miatt, mert lesz mit örökölni. Illetve lakást is kaptam. De a mindennapi kiadásaimat nem fedezi, nem tart el, 30 felett azért cikinek is érezném, ha apának írnám, hogy küldjön már egy kis pénzt mert Aldiba kell mennem, vagy akarok venni egy új táskát vagy ilyesmi. Még amikor a húszas éveim elején elmentem albérletbe, akkor volt, hogy utalt pénzt nyaralásra (magától), meg mondjuk vele szoktam vetetni a parfümömet, mert az drága, meg néha ha kinézek valami több százezres dolgot, kérek tőle kölcsön, amit visszatörlesztek részletekben, de kb ennyi. (Mondjuk ilyen is csak a PC-m volt az utóbbi sok évben, ami 500 ezer volt, de így az is kevesebb lett, hogy ők tudtak róla áfás számlát kérni.) Amúgy megoldom az életemet a jelenleg kb 370 nettóból, amit keresek.
tegnapelőtt 06:03
 22/28 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudj de ha ez igaz, akkor a fater mit akar kezdeni 500 millió forinttal?

Az a magyarok legfelső 0,5 százaléka

És mégis mi motivál hogy 370 ezer semmiért akar az ágyból kitedd a lábad mikor apának annyi pénze van ami elég lenne a következő 200 évre?

tegnapelőtt 08:02
 23/28 anonim ***** válasza:
27%

22-es: az APÁNAK van 500 millió forintja, NEM a GYEREKÉNEK!

Elég szomorú, hogy nem tudod felfogni, normális ember nem akarja magát eltarttatni valaki mással, hanem a saját jövedelméböl akar önálló lenni.

tegnapelőtt 08:07
 24/28 anonim ***** válasza:
34%
És egy 50 feletti vagy akár már egy 60 feletti apa vajon mit csinál 500 millió Ft-tal hanem a gyerekének adja? Hihetetlen
tegnapelőtt 08:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg ez a pénz nem a bankszámláján van (illetve ott nem tudom, mennyi van), hanem ingatlanokban leginkább, plusz járművekben (autókon kívül van nem hétköznapi járműve is), azt nem tudom, ha csak a pénzösszeget nézzük, mennyije van. De egyrészt ha akarnám se tartana el a semmire, volt már olyan megjegyzése (öcsém miatt, aki pl 20 évesen otthon döglik egyelőre), hogy ő nem akarja, hogy mi majd csak elherdáljuk a vagyonát, nem ezért dolgozott, hogy mi ne csináljunk semmit. Másrészt meg mint írtam korábban, az embernek kellenek az ingerek, a társaság, problémákat akarunk megoldani, stb. Nem a 370 motivál, hanem hogy mentálisan egészséges ember maradjak :D Aki tud pl kapcsolódni más emberekkel, mert ugyanazokat a dolgokat átéljük.
tegnapelőtt 08:36
 26/28 anonim ***** válasza:
34%

Jah

Azt is nehéz megértenem hogy egyáltalán Bion say dolgozik mikor a férjének van kb. 2 milliárd $ ja neki meg vagy 600 millió $ ja… De őt azért értem meg mert nyilván ő élvezi a munkáját és addig akarja csinálni a leginkább amíg még fiatal. + Gondolom a rajongóinak is adni akar. De mondjuk hogy minek ad ki bármilyen hajápolási terméket vagy parfűmöt mikor 600 millió $ ja van amit 300 év alatt se lehetne normálisan elkölteni azt már nem tudom megérteni. Egyszerűen egy bizonyos összeg felett teljesen felesleges lesz a pénz mert csak túl pörögsz tőle. Ha minden nap vehetnél 35 db jachtot akkor semminek nem lesz már semmi értelme. Annak sem látom értelmét hogy 300 000 Ft-ért- dolgozzak, ha az apámnak van 500 millió Ft nyi összvagyona. Bocsánat a hibákért de ezt most diktálom és nincs erőm újra olvasni és kijavíttatni

tegnapelőtt 09:43
 27/28 Senior Séf ***** válasza:
24%
Otthon mia ménkűt csinálna? A körmét reszelné egész nap?
tegnap 19:14
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért más, ha egy férfi dolgozik vagy egy nö.

Ellentétben sok idióta véleményével, a nök többsége nem dekoráció akar lenni, hanem a saját lábán állni, nem pedig várni, hogy valaki eltartsa.

Ugyanolyan belsö szükséglet a munka náluk is, mint a férfiaknál.

tegnap 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!