Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Miért dolgoznak olyan...

Lányok! Miért dolgoznak olyan nők, akiket amúgy is eltart a gazdag pasija?

Figyelt kérdés

Van több nő az ismertségi körömben akik vagy idősebb, vagy már gyerekkel rendelkező férfit kerestek, akiknek sok pénzük van.

Tehát itt még azt sem lehet mondani, hogy azért van mert el akarja magát tartani vagy bármi. A munkahelyre luxus autókkal járnak (cabrio audi, Volvo xc90 stb) és kapnak valami 350 nettót, ami nem egy nagy bér. Unatkoznak és inkább a barátnőkkel elmennek valami könnyű munkára vagy mi lehet az oka? Természetesen az ők munkamorálja nem túl jó, de mivel a főnöknek is bejönnek, így szemet huny afölött hogy mit csinálnak meg vagy mit nem.

Semmi okuk nem lenne "dolgozni", így még lehet olyan nők is munkához jutnának, akik valóban rá vannak szorulva.

febr. 18. 10:33
1 2 3
 11/28 Sztyepo válasza:
48%
Minden OK, amég a HÁZASSÁG fenáll. Egyszecsak kitalálja a pasi, hogy VÁLNI AKAR, és a párjának NINCS EGY PERCE SEM BEDOLGOZVA, miből lesz majd NYUGDIJA, ha eljön az ideje ? A nyugdijhoz 2 dolog kell ugyanis : 1. szolgálati idő.... 2. Befizetett járulékok. Ha egy nő nem dolgozik, mert a pasija ELTARTJA, akkor egyik sem lesz meg, és jön majd a sirás- rivás. Más a helyzet, ha a pasi befizeti a nőnek az együttlét ideje alatt a megfelelő járulékokat- de ez nem jellemző. Szóval... dolgozni kell hölgyeim !!!!!
febr. 18. 12:07
 12/28 anonim ***** válasza:
31%
Mert unatkoznak... Azért járnak be a munkahelyre az ilyen eltartott nők, hogy tudjanak pletykálkodni, és szadizzák a női kollégáikat.
febr. 18. 12:08
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

1. Ostobaság lenne kiszolgáltatott helyzetbe hozni magamat; persze, amíg együtt vagyunk minden szép és jó, de ha szakítunk, elválunk? Akkor ott maradok bármiféle megtakarítás nélkül.

2. Mégiscsak biztosabb az, ha mindkettőnknek van valamilyen keresete. Vele is történhet bármikor bármi, jobb nem egy emberre helyezni minden felelősséget.

3. Szeretem a munkámat, ami egyben a hobbim is. Nekem nem teher az, hogy bemegyek dolgozni, mert szeretem csinálni és az egyik legjobb érzés, amikor látom, hogy mennyit fejlődtem és haladtam az elmúlt évek alatt.

(Az is baj, hogy dolgozik egy nő, az is baj, ha nem dolgozik. Hihetetlen.)

febr. 18. 12:22
 14/28 A kérdező kommentje:

végülis abban igazatok van, hogy nem végleges egy ilyen pasival a kapcsolat mert ha kőgazdag kb mindenkit megkaphat. Ha már korábbról is vannak gyerekei, akkor hiába szült ez a nő is neki gyereket, ha megunja otthagyhatja ugyanúgy....

A nyugdíjjal az a baj h hiába fizeted valószínűsíthető h nem kapsz. Persze ha mindenki így állna hozzá, akkor senki nem fizetne nyugdíjjárulékot és ha tehetné akkor feketén dolgozna.

Amúgy nem baj ha egy nő dolgozik, ma már természetes. Csak nem teljesen érthető h mondjuk 350 nettóért dolgozni megy és majdnem a kocsi fogyaszt annyit, mint amit kap. Főleg ha mondjuk parkolóhelyért is fizetni kellene.

febr. 18. 12:58
 15/28 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ugyan kőgazdag pasim, de nekem pl unalmas lenne állandóan csak itthon dögleni, pláne, hogy a barátaim is dolgoznak, nem érnek rá folyamatosan, esetleg olyan helyzetben el tudom képzelni, hogy nem unatkozik valaki, ha az egész baráti köre hozzá hasonló csajokból áll, akiknek szintén van pénzük és bármikor ráérnek bármire, szóval folyamatosan tudnak programokra mászkálni. Nekem vannak itthoni hobbijaim, el tudom foglalni magamat, de kellenek az emberi interakciók, a megoldandó problémák, stb, volt amikor itthon voltam pár hónapot, de annyira bepunnyadt az agyam, hogy a párommal is alig tudtam normálisan kommunikálni, amikor hazajött :D

Szerintem ha nem kell azt nézni, hogy mennyit fizet egy hely, akkor tök jó dolgozni, ha olyat találsz, ahol jó fejek a kollégák is, nincs nagy szigor, nem szakadsz meg a munkában sem. Nekem még csak a nyugdíj miatt sem kell nagyon aggódnom, mert valószínűleg néhány ingatlant öröklök majd egy nap, azokból lesz majd bevétel.

Őszintén szólva engem a dolog ego része nem érdekel, hogy márpedig én független, önálló nő akarok lenni, meg mi van ha elhagynak meg ilyesmi, szerintem szimplán nem egészséges dolog semmit nem csinálni csak pihenni állandóan. De az is lehet, hogy bátrabban kezdenék inkább valami vállalkozást ilyen helyzetben, ha már úgysem számít, hogy nem keresek vele annyit, amennyi kellene, ha egyedül lennék, többet önkénteskednék, ilyesmi.

De ezek már személyiségfüggő dolgok, az viszont a többségre valószínűleg igaz, hogy a végtelen szabadidővel nem tudnak mit kezdeni, ha nincs gyerek sem, elég cél nélküli dolognak tűnhet csak úgy otthon lenni sokáig. Még a hobbik is olyanok sokaknak, hogy inkább levezetésképp élvezik néha 1-2 órát őket, de nem akarnak azokkal foglalkozni állandóan. A társaság meg szinte mindenkinek kell, ezt meg legegyszerűbben egy munkahelyen kapod meg.

febr. 18. 13:40
 16/28 anonim ***** válasza:
50%
Gondolom nem hajnali ötkor mennek be a gyári melóra…
febr. 18. 14:02
 17/28 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy ja én sem tudom elképzelni hogy az olyan nők akiket eltartanak és gyerekük sincs mit csinálnak egész nap… Mert nekem is volt olyan hogy semmit nem csináltam egész nap mikor súlyosan depressziós voltam de akkor nem volt mellettem egy férfi. Nyilván előtte szégyelltem volna hogy egész nap az ágyban fekszem nem zuhanyzom és nem eszem…Amúgy ha lenne mellettem egy férfi el nem tudnám képzelni hogy hogy lehet semmit nem csinálni egész nap. Amíg ő nyilván dolgozik
febr. 18. 14:04
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
17# Nyilván nem az ágyban fekszenek, pl amikor én kb 3 hónapot itthon voltam, eleinte tök jó volt, hogy felkelek bármikor, nem kell sehova sietni, olvasgatok, nézek valamit Netflixen, főzök nyugisan, rendet rakok, leülök a géphez játszani, elmegyek vásárolni (amikor tavaly felmondtam, volt egy rakás pénz a számlámon, nem aggódtam nagyon, nincs sok kiadásom, saját lakás, simán elmentem munkanélküliként is shoppingolni kicsit, nyilván nem raklapszám szórtam a pénzt, de azért volt miből), tervezgetek ezt-azt a jövőre, stb, szóval simán el lehet tölteni a napokat tartalmasan, de egy idő után unalmas lesz, ha nincs egy konkrét célod. Ha meg valaki nem tud saját magának célokat kitűzni, akkor a munkahely legalább megteszi helyetted. :D
febr. 18. 14:46
 19/28 anonim ***** válasza:

Én nagyon pörgős vagyok, szeretem ha történnek a dolgok.

Nem tudnék egész nap itthon lenni, takarítást, főzést, háztartást így is tudom csinálni, bár főzni a barátom is szokott mert neki az egy hobbi és a céghez csak heti 2 nap kell bemennie, amúgy innen dolgozik.

Én szeretem a munkámat, jó társaságom van, tényleg egy jó légkör része vagyok.

Nem is megerőltető egyeltalán, elég korán haza is érek vagy ha nem akkor későbbre kell mennem. A fizetés része különösen nem érdekel, bár megtakarításnak jól jön hisz bármikor jöhet balszerencse, de azzal is tisztában vagyok hogy ez csak aprópénz a barátoméhoz képest :)

tegnapelőtt 05:31
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

18 akkor ennyi erővel a milliárdos csemeték mit csinálnak egész életükben?

Mert nekem azt ne mondja senki, hogyha apunak van akár 1-2 milliárdnyi vagyona akkor a gyereknek bármit kell dolgozni az életben... vagy akár “csak” 2-300 milliónyi vagyona.... abból vígan le lehet élni 2 életet is nagyon jó színvonalon....

És nyilván vannak még ennél sokkal gazdagabbak.

tegnapelőtt 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!