Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják az emberek...

Miért gondolják az emberek hogy akinek lelki fájdalma van az csak tetteti azt ,hogy rosszul van? Hol az empátia a mai emberekből?

Figyelt kérdés

febr. 17. 21:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én ezt az egész észosztó, gyógyítgató praxist is megkapargatnám, hogy mit segítenek horror árakon, bárki ki tudja seggelni és meg tudja lovagolni mert divat, a bogyókról meg ne is beszéljünk.
febr. 18. 14:19
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Empátiahiány, tudatlanság, érdektelenség, meg az is, amit előttem is írtak többen, hogy több (idős) emberben az a mentalitás van jelen, hogy "bezzeg az én időmben minden rossz volt, most minden könnyebb és egyszerűbb, így a maiak jóvilágukban azt se tudják, mit csináljanak". De közben azt mégsem látják, érzékelik, hogy a modern és megváltozott világnak megjelentek az új kihívásai, problémái és nem lenne szabad a szőnyeg alá söpörni azokat sem. Illetve azok hozadékait, következményeit. Márpedig sokan ezt teszik.

Meg olyanok is vannak, akik ezeket addig nem veszik (elég) komolyan, míg vagy a baj nincs meg belőle, vagy nem tapasztalják meg a saját bőrükön.

febr. 18. 14:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Erről se feledkezzünk meg:

[link]

febr. 18. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!