Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A diplomások miért tartják...

A diplomások miért tartják magukat külön azoktól akiknek nincs diplomajuk?

Figyelt kérdés

febr. 16. 12:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
15%

Mert amit itt is olvashatsz, főleg ismerkedési rovatban. Hogy aki nem diplomás, az csak alulművelt, buta, csóró, tahó lehet. Bezzeg a diplomás, éTTermiségi, szaGember, az a VALAKI!

Mondjuk azt nem értem akkor, hogy van a jól kereső, de "melós-vállalkozó" ismerőseimnek családja, míg valóban olvasott és művelt diplomás ismerőseim meg egyedül vannak. Pl.: Villanyszerelő családdal. Irodalomtörténész, egyedül, könyvesboltban eladó.

febr. 16. 13:46
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

Nézd, egyetemista korom óta dolgozom nemdiplomások között, a 80-90%-a alja ember. Nyugodtan le lehet pontozni, nem érdekel. A legtöbb az erkölcsi szabályokat, meg úgy általában az élet szabályait nem tartják be, utána meg 40-50 éves korukban kiégnek, depressziósak lesznek, vagy meghalnak.

Természetesen nem azt mondom, hogy minden diplomás szent (távolról sem), de sokkal több normális ember van köztünk, mint pl. szakmunkások között.

És itt nem az IQ-ról meg a pénzről van szó, hanem magukról az emberről. Zsolti

febr. 16. 13:49
 13/27 anonim ***** válasza:
76%
9: Külömb?
febr. 16. 13:58
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Én diplomás nő vagyok. Páromnak nincs diplomája. 12 éve vagyunk együtt.

A kérdésed egyszerű provokáció és kitaláció.

febr. 16. 13:58
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
12. Én diplomás vagyok. Munkatársaim 90%-is az. És hidd el, annyi alkesz, drogos, nettó idióta/fogyatékos, életképtelen van köztük, hogy el nem hiszed! 10+ évig voltam a HR-en felvételiztető, manapság olyan emberek jelentkeznek, hogy gyakran azt hiszem, csak valami kolléga trollkodik! Helyesírási hibák a jelentkezési lapon, felöltözni nem tud, és olyan bérigény, hogy volt már akinek önkéntelenül a képébe röhögtem.
febr. 16. 13:59
 16/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, miről beszélsz.

A három barátom közül kettőnek nincs diplomája, de okosabbnak tartom őket, mint magamat.

febr. 16. 14:05
 17/27 anonim ***** válasza:
35%
Régen ez volt, am már nem annyira jellemző.
febr. 16. 14:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartják külön magukat. Sok diplomást látok együtt azokkal, akiknek nincs diplomájuk.
febr. 16. 15:40
 19/27 anonim ***** válasza:
84%
Talán, mert a többségük képes leírni egy értelmes mondatot, ellentétben azokkal, akiknek nincs.
febr. 16. 15:41
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Mert ezt tanítják az oktatáson. Nekem is ezt tanították, de ismerve micsoda rakás szar a képzés, és kitörő röhögésekkel tudtak ezt abszolválni.
febr. 16. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!