Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi miatt lehet, hogy férfiként...

Mi miatt lehet, hogy férfiként nem tudok vonzódni a túlsúlyos hölgyekhez és hogyan lehet ez a defektemet legyőzni?

Figyelt kérdés
febr. 15. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

"úgy gondolom a túlsúlyos hölgyeknél nagyobb lenne az esélyem"

Rosszul gondolod. Szóval emiatt kár ezzel foglalkoznod.

febr. 15. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

A túlsúlyos nőknek elég a maguk problémája, azzal küzdenek nap mint nap...bármerre járok, elborzadok milyen is lehet egy kövér nővel élni...(férfiként)..nem véletlen, hogy többségük egyedül él.

Nem vagy defektes, teljesen normális az ellenérzés..

febr. 15. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ne akard se magadat, se mást átverni, csak hogy legyen baratnőd, vagy szexpartnered.

Előbb-utóbb kiderülne az igazság, hogy valójában egyáltalán nem vonzanak a túlsúlyos és/vagy csúnya nők. Neked kínos lenne, a partnerednek meg értelemszerűen nagyon rosszul esne, főleg, ha ő meg szeret téged, vagy őszintén vonzódik hozzád.

febr. 15. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
42%

Nos, ezt jól látod. A túlsúlyos hölgyeknél nagyobb esélyed lenne. Sokkal. De ha nem jönnek be, akkor nem lehet mit tenni, nem tehetsz erőszakot a saját izléseden. Akkor így maradsz, nö nélkül, ahogy sokan a mai férfiak közül.

Nem azért mondom hogy felvágjak, de én úgy kezdtem ezt az évet, hogy az első 10 napban vagy 10 szer keféltem. De valami brutálisakat... A hölgy, aki egyébként már 13 éve szó szerint a Mennyekbe repít engem, 85 kg,175 cm mellett. Sokan azt mondanák, kissé nagy a hasa :) De nekem baromira bejön. Akik meg fanyalognak egy nő sulyán,csak tegyék. Hamar letelik a földi élet nem kell aggodni. Majd a halálos ágyukon feidézhetik a rengeteg szép közös emléket, amit a jobb kezükkel együtt éltek meg. Ez is valami.

febr. 15. 16:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez érdekes: szégyelled magad mert nem vonzodsz a túlsúlyos nökhöz. Ezen az alapon a szép nőknek is szégyellniük kellene magukat, mert nem éreznek vonzalmat irányodban, mint egy nem túl vonzó férfi irányában? Lássuk be, ez így marhaság lenne. Egyáltalán milyen kategóriájú, súlyú nőkhöz vonzodnál? Kövér: ez így egy baromi tág kategória. Súly, magasság? Van aki már egy 75 kg os nöre azt mondja, túlsúlyos, 175 cm es magasság mellett.
febr. 15. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hehe a hogyanra adott egyetlen praktikus tanacsot 0-ra ertekelik...
febr. 15. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!