Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ezek furcsa nevek?

Szerintetek ezek furcsa nevek?

Figyelt kérdés
Marcella és Konrádo mert igy akarom majd elnevezni a gyerekeimet de mindenki furcsálja…

febr. 9. 15:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9-es termeszetesen van majd ha ket fiu vagy ket lany gyerekunk lesz az egyiknek adhat mas nevet

De nem ellenezne mert nemi is hasonlo neve van

febr. 9. 16:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Magyarul a te privilégiumod, hogy adj nevet?

Ő csak akkor, ha már sokadik?

Jól értem?

febr. 9. 16:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Hat nagyjabol ja
febr. 9. 16:30
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Na, ha a párod lennék, most állnék fel és köszönnék el tőled!

Ilyen nincs, hogy te kisajétítasz privillégiumokat olyanokban, amik közös döntéseknek kellene, hogy legyenek!

Ha ezt nem tudod felfogni, nem vagy kész agyban párkapcsolatra, gyerekvállalásra.

A párkapcsolat PARTNERI kapcsolat, a felek egyenlők!

Ezen feltételekkel lúzer, aki nem emeli fel a szavát az elképzeléseddel szemben vagy nem hagy el emiatt!

Ráadásul még a nevek is - hogy mondjam - elég gázosak!

Nagyon nézz magadba!

febr. 9. 16:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
legyen inkább Lumbágó! Vagy Amorettó. Esetleg Trabantka.
febr. 9. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Abban biztos lehetsz, hogy az iskolában nem így fogják becézni a lányodat, hanem le fogják nyomban Marcizni, erre jobb, ha felkészülsz.

febr. 9. 18:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Konrádó Ronáldó
febr. 9. 19:09
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Borzalom, hogy van ember aki konrádónak nevezné a gyerekét.Bár gondolom az egyik kisebbséghez tartozik a kérdező ott megszokott az Esmeralda, a Ronaldo stb stb névadás.Szörnyű.
febr. 9. 19:40
 19/23 anonim ***** válasza:
26%
Marcella: fura de határeset mirci becézés: a macskám hívtam így. Konrádó: legyen Konrád vagy Rikárdó akkor már
febr. 9. 20:16
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
A Marcella különleges név, szerintem rendben van. A Konrádo fura inkább nekem is. Ha csak Konrád lenne, nem lenne vele semmi bajom.
febr. 9. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!